Da, dar cum spui și tu să fie MAJORI! E altă mâncare de pește, să zicem că la 20 de ani o fata este mai coaptă la minte decât una la 12-13 ani...
Eu ma refeream sa nu se dea la copile de 12-13 ani, si el sa fie ditamai handramacul de 20, ca-l paste parnaia, inclus in tagma pedofililor.
Da am înțeles asta... și oricum ce om ar face prostia asta, să fim serioși, unul în toate facultățile mintale nu ar face-o...
Da normal ca conteaza, pentru ca lumea intodeauna va vorbi Si cum au zis si ceilanti fata aia la 13 ani nici nu este dezvoltata cum iar sta sa se tina de mana cu unu de 20 ) daca u aveai 30 de ani iar ea 23 merge
Eu nu inteleg ce vede la o fata de 13 ani! sau ma rog, cum ``iubeste`` una de 13 ani, care clar nu e complet dezvoltata, cand daca arunci o singura privire pe strada vezi o gramada de fete de 19-20 de ani una mai frumoasa si mai disponibila ca alta!
si mai ceva...despre ce vorbesc ei? ca eu nu reusesc sa gasesc un subiect comun pentru una de 13 si unu de 20.
E drept ca si intre mine si prietenul meu sunt 7 ani diferenta, doar ca eu am 20 si el 27!
NotToday întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: