| carmynutza a întrebat:

Ce crede un baiat despre o fata care nu-i cedeaza usor? adica a stat 2 luni cu ea si in acest timp nu au facut nimic? va rog sa-mi raspundeti, nu stiu ce sa-i zic prietenei mele fonditza :X

Răspuns Câştigător
| ASIGURATORUL a răspuns:

Pai ce sa creada, sunt doua variante, depinde de baiat.Prima, el va crede ca este inapoiata si se crede pe vremea lui mamaia si cu siguranta nu va incerca sa lupte pentru ea.De regula in aceasta categorie sunt baietii care vor doar sex de la fete.In schimb, cealalta categorie de baieti (care de fapt este si recomandata fetelor), isi vor face o impresie foarte buna despre ele si vor considera ca sunt fete puternice pentru ca nu cedeaza asa usor si cu siguranta vor lupta sa le dovedeasca ca le iubesc sincer.

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

rolling on the floor ''Doua luni de relatie fara sex'' egal ''wow, ce fata cuminte, care se lasa greu''?

E foarte NORMAL sa nu faci sex inca din primele luni.De preferat e dupa 6-12 luni de relatie, cand va indragostiti/iubiti.

Daca baiatului i se pare prea mult 2 luni de abstinenta, inseamna ca doar asta vrea de la tine.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Depinde de varsta. In adolescenta e ok.

| Ecea a răspuns:

E proasta.
2 luni, la dracu.nu stie ce pierde.

| trăncănici a răspuns:

Depinde de ce-i arăţi tu! Dacă-i arăţi caracter uşuratic şi n-o faci, te gîndeşte ca pe o centuristă; Dacă-i arăţi caracter de sfînta Maria, îl întărîţi.

| cyufulyky a răspuns:

Pai nu ar fi trebuie sa-i spui prietenii tale ce crezi tu de fapt? sau ea te'a intrebare ce cred altii despre asta?big grin

| carmynutza explică (pentru cyufulyky):

Ba da dar nu prea stiu ce sa-i zic, si am zis sa punem intrebarea aici