anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti? A fi virgina la o varsta mai mare cum vi se pare ideea?

Răspuns Câştigător
| Robert_2672 a răspuns:

Sa fii virgin la o varsta destul de matura sa zicem >20 ani este un lucru de admirat. Trebuie sa te mandresti cu acest lucru. Eu iti sugerez, atunci cand decizi sa nu mai fii virgina sa o faci cu prietenul tau la care tii mult si sa fie ceva special big grin

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu cred ca e o problema sa fii virgina pana la maxim 22 de ani. Dupa e destul de aiurea situatia. Si 22 e oarecum destul de mult. Cred ca perioada ideala e intre 18 si 20 de ani.

| Laurici :x a răspuns:

Cati ani ai laughing 80?!?!? laughing

respect dn partea mea ca esti virgina... e o mandrie chestia ata :X

bravo tie :X

| Katherine † Pierce a răspuns:

Dupa parerea mea, este foarte bine.Adica nu mi se pare a fi o problema daca nu esti pregatita sau mrg... Mie mi se pare chiar bine decat toate acele fete de 12 sau 13 ani care spun ca isi iubesc prietenii si ca au facut-ocu ei.Nu zic nimic de ele acum, dar mi se pare mai bine mai tarziu.

| anonim_9938 a răspuns:

E foarte ok
fii mandra

| Nata_9789 a răspuns:

E destul de normal, fiecare o face atunci cind este pregatit si gaseste baiatul iubit, daca esti la o virsta mai mare atunci intr-adevar e de admirat, pentru ca acum foartee foarteee putine fete virgine, aceasta este mindria unde-i d-soare! happy

| Mihaelutsaa a răspuns:

Buna July :*

Eu am 15 ani si inca mai sunt. Nu mi se pare cine stie cine ce, da' parca sunt mandra cand vad celelalte colege d`ale mele care stiu c-au facut`o cu prietenii lor dupa care au urmat unii si altii.oh go on Mai bine ma lipsesc si big grin intelegi.

| Anonimul8297 a răspuns:

Citeste ce ai scris si vezi ce sens are intrebarealaughing romana astasad

| guardyan79 a răspuns:

Buna July depinde cat de mare e varsta.Ideea sa stii ca nu e rea dar trebuie sa te gandesti si la tine nu doar la parerea celor lalti, de exemplu sa stii ca si sexul are rolul lui intr-o relatie in primul rand pentru ca atunci cand stai cu o persoana trebuie sa stii daca te potrivesti cu el si la pat nu numai in viata de zi cu zi si apoi mai este legat si de ine ca sa stii ca dupa ce faci sex te simti mult mai bine din toate punctele de vedere fizic si psihic daca vrei sa stii mai multe da-mi un mesaj. totusi sa stii ca ideea ta nu este rea.

| Mr.Sex a răspuns:

Naspa. Te ajut eu daca-mi zici unde stai smug ce zona?

| usernamemada a răspuns:

Depinde de ce varsta... dar eu consider ca e alegerea fiecaruia si daca fata a decis acest lucru tot ce pot spune e.Respect!

| roxxutzzz a răspuns:

Super tarehappy si eu suntlaughing (bine ca am doar 15 ani) si vreau sa fiu asa pana ma maritlaughing... o pr mi-a zis ca o sa mi se schimbe parerea cand o sa mai cresc dar eu nu cred.
E mai frumos asa te simti mai... nu stiu sa-ti explic sentimentul dar e ceva frumos:X

| mysterious1 a răspuns:

NU depinde de varsta si de ceia ce te-ai propus tu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti de admirat... un lux de fetita mare se stieeee