In primul rand, nu cred cum s-ar incadra ea la categoria prieteni. Un prieten adevarat nu face astfel de lucruri, din contra te-ar fi ajutat de fiecare data cu sfaturi si incurajari. Eu prefer oricand sa ma lipsesc de amicii de ocazie si sa am alaturi doar pe cei care stiu ca ma pot baza. Niciodata nu trebuie sa faci acest lucru. Daca el este cu ea inseamna ca o place mai mult. Atunci cand vei gasit un baiat care sa te placa 100% iti garantez ca nici Jessica Alba sau stiu eu ce vedeta nu ti-l poate fura. Renunta atat la baiat cat si la fata. E cel mai bine.
Ce credeti ca va jucati de-a furatul? In primul rind. nu ai o prietena adevarata. si nu e nevoie sa i-l furi. da-le pace. cind va fi liber atunci cucereste-l!
Buna!
Nu, las-o in pace.Nu trebuie sa platesti ceea ce ti-a facut ea cu aceeasi moneda.
Pai daca face asa, inseamna ca nu iti este prietena.
Cand apare un baiat nou in viata ta, daca iti place de el nu ii mai povesti nimic, caci vezi si tu cum sunt "prietenii" in ziua de azi.
Lasa, o sa vezi tu ca va fi un baiat care va tine la tine, si tu la fel, veti sta impreuna mult timp si ea chiar daca o sa-l placa nu va putea face nimic. Iti garantez.
Succes si o zi placuta!
Daca asta simti-...SI VREI SA ii PLATESti cu aceeasi moneda''-fura-il. simplu]. scuze-ma halal prietena...mai bine fara decat din astea''
Salut,
in primul rand ar trebui sa scapi de ea; nu este o prietena adevarata. Dar razbunarea prin faptul ca o pedepsesti cum a facut ea cu tine nu e o solutie. Lasa-i in pace si cauta-ti prietene adevarate care sa fie demne de statutul de prieten. Pa
Eu asa zic, e vyata ta dragostea ta si placerea da da-i drumu fat-o, fuai-l dca zici ca ea a mai facut asta...
Las-o pe ciok.re doar 19 anieu zic sa i-l furi. plateste-i cu aceeasi moneda! asa o sa-i arati ca a procedat gresit de cate ori ti-a furat si ea gagicii. daca pune botu...atunci, cauta-ti alta prietena, lumea e plina de oameni (inca).
KatiMe27 întreabă: