Pai. eu zic ca nu-l meriti Nu te mai baga daca tu nu-l placi dar e alta care e nebuna dupa el... Daca ea si-a dat seama ca baiatul asta chiar merita ceva mai bun, atunci lasa-i sa fie fericiti. Gaseste-ti si tu unul ca tine, care sa nu-l intereseze asa de mult relatia si caruia sa nu-i pese daca mai e cu tine a doua zi sau nu
Numai bine, Shin
Pai. eu zic ca nu-l meriti Nu te mai baga daca tu nu-l placi dar e alta care e nebuna dupa el... Daca ea si-a dat seama ca baiatul asta chiar merita ceva mai bun, atunci lasa-i sa fie fericiti. Gaseste-ti si tu unul ca tine, care sa nu-l intereseze asa de mult relatia si caruia sa nu-i pese daca mai e cu tine a doua zi sau nu
Numai bine, Shin
Este posibil sa fie tipul macho care umbla cu 10 odata si de asta te accepta.Insa mai este si faza urmatoare:adica sa te iubeasca, doar asa iti poate accepta *nebuniile*. Iar tipa cu care ai vorbit o fii vreo invidioasa ciudoasa, ca majoritatea celor care se baga intr-o relatie.Stai linistita, cand iubesti o persoana nu umbli cu mai multe.Succes!
Cred ca ti-ai dat seama ca singura vinovata esti tu. Poate ca baiatul chiar te-a iubit si din cauza aceasta ceda mereu si iti facea intotdeauna pe plac.Ar trebuii sa il intelegi si sa ii acorzi un timp in care el se va gandi bine ce va face, apoi poti sa incerci din nou sa iei legatura cu el. Daca te simti oarecum prost pentru ce i-ai facut iti poti ruga amicii sa te ajute sa comunici cu el, adica sa ii transmiti tipului mesaje prin ei. Un sfat:Incearca sa te schimbi! Chiar daca ai 18 ani, o varsta la care multe persoane sunt foarte rebele daca vrei te poti schimba. Sper sa remediezi situatia.Succes!
Incearca sa vb cu el prin intermediul unui prieten foarte apropriat lui sau chiar sa mergi undeva in care el se duce des si poate il gasesti si macar cereti iertare
Pai avind in vedere ce spui despre tine si felul in care ai tratat incercarile lui de a avea o relatie cu tine, e clar ca nu-l meriti. Nu conteaza nimic altceva decit felul in care te-ai purtat tu pina la acel mesaj care te-a infuriat. Cita vreme esti asa cum spui, nu merita sa se apropie nici un baiat de tine, pentru ca nu ai face decit sa-ti bati joc de el si sa-i provoci suferinta. Invata mai intii sa respecti oamenii, in special pe cei ce iti ofera dragoste si abia atunci gindeste-te la o relatie si la seriozitate din partea celui care se afla linga tine. Altfel, scenele tale de gelozie sint total nejustificate. Esti o copila rasfatata si imatura, inca e devreme pentru tine sa primesti dragoste. Maturizeaza-te sau o sa suferi si tu si cei care incearca sa se apropie de tine.
Beauty am incercat sa imi cer iertare, l-am implorat chiar sa mai imi dea o sansa si sa se puna in situatia mea... dar nu.se pare ca degeaba.in ultimul mesaj care i l-am dat am i-am zis sa imi raspunda la tel, sa ma asculte si sa se puna in situatia mea.si acum 2zile mi-a raspuns dar nu a vb cu mine a stat in telefon si a ascultat tot ce am avut de zis... dar nimic.nu i inteleg reactia.