Ar trebui să îi spună "Nu mă părăsești pentru că te bag undeva și te părăsesc eu "
Ăsta e un șantaj ordinar, băiatul care zice așa ceva este un mârlan fără coloană vertebrală. Niciun bărbat nu are dreptul să ceară ca o femeie să CEARĂ să se culce cu el. O femeie trebuie să facă asta doar când e pregătită, când dorește și când crede că el merită. Pentru libertatea de a alege au luptat atâtea mii de femei, pentru libertatea de a nu trebui să-și desfacă picioarele ori de câte ori vine bărbatul acasă și vrea sex. Femeia este egală cu bărbatul și are dreptul să aleagă momentul când să facă sex. Pur și simplu așa e natura, pentru o femeie a face sex implică a se deschide, și fizic și mental și a primi partenerul. Nu poți intra cu forța, iar șantajul ăsta de 2 lei este un viol emoțional. Un tip de genul ăsta nu merită fata.
Aaa, clar l-as parasi, vrea doar sex, nici macar nu tine la tine... parerea mea
Paraseste-ma...daca tot nu iti pasa de ce simt, de incertitudini, de faptul ca nu ma respecti si nu imi respecti emotiile gandurile.paraseste-ma...Nu esti pregatita sa faci sex nu faci si gata nu ceda aiurea doar pentru ca pune presiune pe tine.ce relatie e aia in care unul pune presiune pe celalat? aia nu e relatie.totul trebuie sa vina de la sine
Daca ea a exagerat si l-a tinut prea mult fara ar fi cazut sa ii promita pe viitor ca se intampla si asta, daca sunt la inceput ar trebui sa il bage in pzd masii si sa isi gaseasca altul care sta cu ea sa o iubeasca nu sa profite.
Marshh.asta ar trebui sa ii spuna.nu serios i as spune:du te si canta la alta masa"indiferent de sentimentele ei pentru el un om nu ar spune nicioata asta.decat un animal.pentru ca ea se va culca cu el si apoi oricum o sa va parasi.cu sau fara sex.
As raspunde asa,, ce ar fi daca eu te parasesc pentru ca esti porc.acum pa''
Ar trebuii sa-i dea papucii din start, pentru ca daca zice asa sta cu persoana aceea doar pentru sex. daca o iubeste cu adevarat o poate astepta.
Cele de mai jos, sau, ca sa fiu si eu malefica, spune tuturor ca l-ai refuzat din cauza marimii lui Funda? :*
Pai depinde si cat de avansata era relatia. Din punctul meu de vedere fata ar trebui sa realizeze ca tot ce vrea de la ea e SEX si sa ii spuna: Nu. Eu te parasesc! Nu cumva sa sufere n-are pentru. cine. Funda?
Ar trebui sa zici: POTI SA PECI CA NU E BAI) M-AM SATURAT DE TINE! daca vrei sa fii putin inganfata si ar trebui sa ii spui asta pe un ton hotarat pentru al convinge.