anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti ca ar zice prietenul meu daca i-as pune mana pe penis?hee hee(cand e imbracat).

21 răspunsuri:
| baietzelu a răspuns:

I-ar face placere, mai mult ca sigur, si ar mai vrea si a 2 zi, si a 3.Toata luna.

| Bubble a răspuns:

Ca ai chef de sex.

| CevaNormal a răspuns:

Hmmmm crede-ma anonimo, ca daca vei face asta, el va fi placut surprins, si chiar va fi bucuros, evident ca sa fiti numai voi 2 in preajma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mai astepti? Pantalonii jos!

| Floreenofficial a răspuns:

Pai de ce prin pantaloni? Cand e in chiloti, da-i chilotii jos si sari pe el. Oricum putine sanse sa se enerveze.laughing Mai mult ca sigur ca ii va placea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haaaa, misto, pune mana, nu musca, nu cred ca o sa zica nimic, sa vedem ce o sa ziti tu cand te-o apuca de sani.

Răspuns utilizator avertizat
nony
| nony a răspuns:

Ar zice : Vezi ce dragalas e, de ce nu-i faci un masaj?

| Arthur a răspuns:

Dacă eşti băiat i-ai putea provoca un stop cardiac.rolling on the floor Baftă!

| udarb a răspuns:

Ar vedea in tine o fata care nu sta prea mult pe ganduri, o fata directa, o fata care stie ce vreawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai depinde de cat timp esti cu el dar daca abia l-ai cunoscut ar spune, probabil "haha, ce noroc am la cu*ve " happy. iar a doua zi ...NEXT!hee hee

| Mr.Playb0y a răspuns:

Dupa parere mea... el nu o sa zica nimic.doar ca daca nu ati facut sex, o sa se gandeasca mereu ca tu vrei ca voi 2 sa o faceti, ceea ce o sa-l faca mai timid pana cand isi va lua inima in dinsti si iti va cere el chesti astawinking

| valThina a răspuns:

Eu una cred ca pe el l-ar incanta ideea

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Sigur o sa-i placa, dar daca nu esti pregatita de mai mult nu o face ca ii dai altceva de inteles si o sa-l frustrezi groaznicwinking

| catthshshshs a răspuns:

Daca nu ati facut pana acum sex, o sa ii dai de inteles ca vrei sa faceti asta.Si el in niciun caz nu se va supara! Nu cred sa existe vreun baiat care sa spuna nu big grin

Răspuns utilizator avertizat
| TIb a răspuns:

Ar crede ca ai chef de sex, s-ar dezbraca si te-ar...

| p0wer a răspuns:

Ar vedea in tine o fata care scapa de inhibitii, e bun ca esti deschisa la minte si nu ti-e frica sa arati

| Aerosmith a răspuns:

He he. Ce mai astepti? big grin ...bine sper sa nu ai 14 ani.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Eu stau cu el de un an jumate.nu prea i-am pus mana pe penis, dar m`a indrumat el cu manahee hee)
bine inteles ca ii va placea si`l va si excita in acelasi timp.

| CuvinteFaraSens a răspuns:

Jos textila...nu-l va deranjalaughing