Cat ti-e interzis, cred ca exista totusi speranta, dar cand nu te iubeste nimeni, disperarea este mare...
Deci cred ca este mai dureros sa nu fii iubit.
Sa it fie interzis sa iubesti este mult mai rau, deoarece chiar nu conteaza daca te iubeste sau nu cineva, rezultatul tot acela este...
P.S: Iti spun asta din experienta, stiu cum e sa ti se interzica sa iubesti o persoana
Cred că doare mai tare să îți fie interzis să iubesti.
Fară iubire nu cred că ai putea trăi, chiar dacă e vorba despre o persoană, un sport, o pasiune.
Și cum poți iubi pe cineva dacă el nici măcar nu-i pasă de tine?
Acum pe bune.
O seară placută îți doresc.
Nimeni pe lume nu-ti poate interzice sa iubesti.Cred ca fiecare dintre noi avem sentimente pentru o persoana, chiar daca le tinem ascunse.Sa fie imposibil sa fii cu o persoana pentru care ai face orice si sentimentele sunt reciproce,cred ca asta este cel mai dureros lucruCrec ca numai o persoana rece si fara inima nu iubeste!
Chiar daca nu te iubeste cine ti-ai dori,parintii tai sigur ca te iubesc, iar daca vorbim de baietii, cu siguranta exista cineva care te iubeste fie si in ascuns, daca nu, nu iti pierde speranta pentru ca o sa apara atunci cand nu te astepti
De ce contează atât de mult dacă te iubeşte sau nu cineva? Trăieşti ca să fii pe placul altora, sau trăieşti pentru tine?
Nimeni nu poate sa interzica sa iubesti deoarece nu are cum sa te controleze sentimental
sa nu te iubeasca nimeni e trist
Este un site pentru intrebari.Traim in Romania si fiecare persoana are DREPTUL SA INTREBE ORICE VREA!
Parerea mea este ca : cel mai tare doare atunci cand iti dai cu un ciocan peste ****!
Nu va mai tot lamentati atat, parca ati fi niste p***zde! MAN UP, si get a life, assfucker!
Eu zic ca e mai dureros sa nu te iubeasca nimeni(ex: tu iubesti o persoana enorm de mult, iar acea persoana nici macar nu te observa SAU isi bate joc de tine) ..si prima e dureroasa dar parerea mea e ca a doua.e cea care te face sa vrei sa nu mai existi
Cum sa-ti fie interzis? Eu cred, sincer, ca mai mult doare daca nu te iubeste nimeni, in timp ce tu iubesti cu toata inima...
ToxicGirl întreabă: