| Pitbull305 a întrebat:

Ce credeti ca este cel mai greu sai spui unei persone iubite?

Răspuns Câştigător
| Jameson a răspuns:

Te iubesc...

15 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Gogu` vrea sa-ti verifice gingia big grin

| DeeaMarry a răspuns:

Ca nu poti sa o faci fericita, desi ti-ai dori foarte mult.

| daddu a răspuns:

Sa-i spui ca ii pute gura.

| Alexaa_4438 a răspuns:

Sa te intrebe ce simti si tu sa ii zici ca nu iti pasa si ca pentru tine este zero barat laughing si de fapt sa tii la acea persoana foarte mult, si asta e naspa laughing

| Laya a răspuns:

Cel mai greu e sa-i spui ca nu poti face nimic pentru a-i fi aproape atunci cand distanta va desparte. Cel mai greu e sa-ti gasesti cuvintele ultima data cand o strangi in brate, inainte de a pleca pentru o perioada, chiar daca stii ca peste o luna sau doua va fi din nou cu tine. Cel mai greu este s-o privesti in ochi si sa-i spui "Totul va fi bine", chiar daca amandoi stiti ca nu va fi asa sau daca va fi asa, va mai trece un timp...

| Sweete a răspuns:

Eu cred, ca cel mai greu este sa-i spui ca vrei sa renunti la ea, sa te lase in pace, si sa se prefaca, ca nu te-a cunoscut!

| ilovesluts a răspuns:

Incercam si sex anal?

| ateuNEGATIV a răspuns:

Ca numai ai banii

| naitreaba a răspuns:

Ca ai inselat-o...

| WizKhalifaa a răspuns:

Cel mai greu moment este cand vrei sa ii spui ca ai inselat`o. Asta daca o iubesti cu adevarat.
Si acum unii veti spune : pai daca o iubesti nu o inseli. Basme, oricat de mare e dragostea odata tot te ia valul.
Primul "te iubesc" sau "ne despartim" sunt jocuri de cuvinte pe langa "stii, te-am inselat".

| maadii a răspuns:

Cuvantul cheie: ''Te Iubesc!''

| RoxyBrunetzik a răspuns:

Sao ti de mana si sa ii spui mai in soapta mai misterios asa Draga eu...(sa prelugesti eu iar apoi brusc sa zici)sunt mama ta!laughing)))))))))))

| swaggerofachampion a răspuns:

" Va sa bine impreuna. happy "
Fiind o minciuna bineinteles.

| xSK1N3Tx a răspuns:

Vii la futai rolling on the floor XD. Sau Nu mai am banii rolling on the floor

| popstardenisa a răspuns:

Ma despart de tine.