| lorredanna a întrebat:

Ce credeti ca ii atrage cel mai mult pe baieti la o fata? fundul, sanii sau chipul?

8 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Depinde d baiat...desi toti st atrasi d fund, sanii si picioare

| stefangeles a răspuns:

Eu sunt mai handicapat, o fata poate sa arete cum vrea eu caut o fata cu personalitate nu o copie, sa ma iubeasca si eu sa o iubesc si o sa o apreciez asa cum a dat-o mama natura big grin

in general pe la scoala ma uit la soldurile unei fete nu stiu dc big grin

| Alyyynu a răspuns:

Conteaza si personalitatea fetei si mai multe... dar nahh... sa fiu strict la subiect sa n-o mai lungesc,
chipul, fundul, sanii... pentru mine asta e ordinea
na si detalii de ce asa:
degeaba esti frumoasa la corp daca te strica fata happy
degeaba ai sanii frumosi daca ai celulita pe fundulet
am vazut fete superbe si cu sanii mici...

| HelpBoy a răspuns:

Pe mine ma atrag toate 3.
Cred ca pe multi baieti ii atrag tot asa.

| anonimmmmm a răspuns:

Nu zic asta pentru ca nu as poseda cele 3 calitati, dar parerea mea este ca baietii tineri e si normal ca se uita numai la fund, sani, etc, insa cind va fi vorba sasi intemeieze o familie, astea vor fi lukrurile care vor conta cel mai putin, fundul si sinii, e si normal sa vrei sa ai alaturi de tine o sotie frumoasa, insa degeaba e ea frumoasa, daca are un trecut nu prea frumos, sau daca a fost combinata cu jumate de oras, ...asa ca mai uitati-va si la suflet nu doar la fizicul acelei persoane, ca de multe ori la inceput nu-ti place o persoana, ci incepi sa prinzi drag de ea indragostindu-te de inteligenta pe care o poseda, de simplitatea ei...si multe altele care conteaza mult mai multwinkingbig grin

| Dede_1899 a răspuns:

Toate draga. toate! sau depinde poate sa aiba toate astea si sa nu ii placa pentru ca are fite.

| Typsy a răspuns:

Depinde de baiat.baietii atrag in 1mul rind atentie la fund si la sini.chipul e pe al 2 lea.happy

| grinch a răspuns:

Sanii, fundul si fata. poti sa ai corp super ca nu ma cuplez cu tine daca ai fata de chucky dolllaughing sau invers. toate conteaza