Eu sunt mai handicapat, o fata poate sa arete cum vrea eu caut o fata cu personalitate nu o copie, sa ma iubeasca si eu sa o iubesc si o sa o apreciez asa cum a dat-o mama natura
in general pe la scoala ma uit la soldurile unei fete nu stiu dc
Conteaza si personalitatea fetei si mai multe... dar nahh... sa fiu strict la subiect sa n-o mai lungesc,
chipul, fundul, sanii... pentru mine asta e ordinea
na si detalii de ce asa:
degeaba esti frumoasa la corp daca te strica fata
degeaba ai sanii frumosi daca ai celulita pe fundulet
am vazut fete superbe si cu sanii mici...
Nu zic asta pentru ca nu as poseda cele 3 calitati, dar parerea mea este ca baietii tineri e si normal ca se uita numai la fund, sani, etc, insa cind va fi vorba sasi intemeieze o familie, astea vor fi lukrurile care vor conta cel mai putin, fundul si sinii, e si normal sa vrei sa ai alaturi de tine o sotie frumoasa, insa degeaba e ea frumoasa, daca are un trecut nu prea frumos, sau daca a fost combinata cu jumate de oras, ...asa ca mai uitati-va si la suflet nu doar la fizicul acelei persoane, ca de multe ori la inceput nu-ti place o persoana, ci incepi sa prinzi drag de ea indragostindu-te de inteligenta pe care o poseda, de simplitatea ei...si multe altele care conteaza mult mai mult
Toate draga. toate! sau depinde poate sa aiba toate astea si sa nu ii placa pentru ca are fite.
Depinde de baiat.baietii atrag in 1mul rind atentie la fund si la sini.chipul e pe al 2 lea.
Sanii, fundul si fata. poti sa ai corp super ca nu ma cuplez cu tine daca ai fata de chucky doll sau invers. toate conteaza
VacutzaRoscata întreabă: