| Bubble_7651 a întrebat:

Ce credeti ca se va intampla la vampire diaries sezonul 3? Elena e indragostita de amandoi deci? cu care credeti ca va ramane?

9 răspunsuri:
| LittleGirlMonster a răspuns:

Cred ca o sa faca ca si Katherineworried E super filmuullove strucklove struck

| Chrysk2 a răspuns:

Probabil va fi cu Damon o perioada, 10 ani laughing.
Ai putea citi cartile, nu sunt in totalitate la fel cu serialul, dar sunt frumoase si mai afli cate ceva

| chucks a răspuns:

și eu caut acelasi răspuns. dar nu înțeleg de ce toată lumea vrea să fie cu daimon? eu vreau să rămănă cu stefan! și sper că așa va fi. dar am auzit că stefan va fi plecat timp de 1 ani. și va fi cum era înainte.

| Lynnaedsalvatore a răspuns:

Normal ca e indragostita de ambii, intotdeauna a fost, doar ca nu a vrut sa recunoasca, nici macar siesi, s-a mintit pe ea ca il iubeste doar pe Stefan. Cred ca ar fi minunat sa fie cu Damon, dar incep sa cred ca producatorii vor face un final foarte dramatic, poate Elena nu va putea alege intre ei doi si va sfirsi ca si Katherine...
Ar fi dea dreptul dur., vreau sa fie cu Damonsadsadsadsadcrying(
Cred ca in sezonul viitor Elena se va apropia foarte mult de Damonhappy

| MisterDariusBoy a răspuns:

O sa fie sez 3? eu am auzit ca ep 22 a fost ultimul straight face oricum daca va mai fii.eu cred ca elena va ramane cu stefan.adica stiu ca toti vor ca elena sa fie cu damon din cate am vaz in comenturile de pe vplay dar elena a fost cu stefan de la inceput...a avut ocazia de multe ori sa fie ceva intre ea si damon dar, nuthinking

| Aly_6441 a răspuns:

Si eu una vreau sa ramana cu stefan. Adica pana acum mi.a placut mai mult Damon. Dar vazandu.l pe stefan cu rebeckah aiaa m-a facut sa cred ca ii vreau inapoi pe stefan si elena. straight face

| KarinneAidin a răspuns:

Sunt de acord cu MisterDariusBoy. Cel putin eu una nu vreau sa fie cu Damon. Vreau sa ramana cu Stefan :X

| xTheVampireDiaries a răspuns:

Pai cred ca annabella si vickie o sa-l puna pe jeremy sa aleaga dintre bonnie si ele. damon o sa-l salveze cumva pe stefan de la klaus. elena si stefan vor fi impreuna pana cand iarasi va intervenii ceva!

| LillyM a răspuns:

In cartea a tria conform a ceea ce a scris L J Smith Elena moare salvind-ui pe Damon si Stefan de Katherine ea dorind sa-i omoare.