Hmm o intrebare cam grea. pai sunt fete care isi doresc un barbat s areziste mult in pat. mai sunt fete care nu rezista mult si iis doresc un baiat mai lent ca sa dureze mai multe sunt multe motive. dar raspunsul meu eu cred ca un baiat romantic si seducator
DEpinde de fiecare femeie in parte
In general doreste sa se simta bine.
Nu poti sa generalizezi asa. Daca ai plecat cu ideea asta deja ai pierdut
Hm. atentie, satisfactie, iubire, apreciere, grija''cuvintesi dulci ''soptite.
O experienta inedita. Comunicare si un limbaj al trupului adecvat. Tandrete, finete si, de ce nu, inteligenta. Cand un barbat este inteligent, stie mai ales acolo ce are de facut. Sa iasa din ea femeia la iveala. Cu majuscule...
Un "taur" (barbatul ideal)? da, da nu ma insel, sa simt ca el e cel potrivit. Pa, pa!
@Sabrina din intamplare, sursa ta de inteligenta a venit de aici?
http://www.acasatv.ro/intim/ce-si-doresc-fetele-in-pat.html
PS: nu trimite-ti raport ca am facut-o eu deja, trebui sa potolesc odata "inteligenti" astia care folosesc google-lu.
Ce isi doreste? Atentie, tandrete, uneori sa simta puterea barbatului in sensul bun...sa fie satisfacuta din toate punctele de vedere si sa simta ca e la unison cu celalat, sa fie o ingemanare perfecta a simturilor! Oare cere prea mult? Iubire, iubire grea esti dar fericice de cei ce o gasesc! Tandrete ce rara esti, dar cand te gasesc oamenii intineresc!
Foaaarte multe: senzatii sublime, mangaieri, variatii, sarutari, tandrete, sa fie socate-constructiv! = placut surprinse!, soapte, certitudini, fiori, piele de gaina, orgasme teribile, Placeeereee...
C-am toate sa se simta bine. daca este una ceva mai timida nu o forta, nu o brusca. daca este una mai puternica...se schimba treaba
Sa o faca cineva sa scape de inhibitii, de obicei cine a dus-o acolo. Daca o sa fie bine, urmeaza: "ce isi doreste o femeie pe covor, comoda, etc?"
Depinde de situatie, poate doreste sa doarma sau poate doreste sa se ridice si sa plece la distractie sau poate ca doreste un barbat care sa fie cum vrea ea
meinteil întreabă: