| blue007eyes a întrebat:

Ce credeti ca-si doreste o femeie in pat

Răspuns Câştigător
| dydy22 a răspuns:

Hmm o intrebare cam grea. pai sunt fete care isi doresc un barbat s areziste mult in pat. mai sunt fete care nu rezista mult si iis doresc un baiat mai lent ca sa dureze mai multe sunt multe motive. dar raspunsul meu eu cred ca un baiat romantic si seducator

32 răspunsuri:
| bogdand a răspuns:

DEpinde de fiecare femeie in partehappy
In general doreste sa se simta bine.
Nu poti sa generalizezi asa. Daca ai plecat cu ideea asta deja ai pierdutbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, un barbat. cele hetero. lesbienele, o femeie. zoofilele un animal.necrofilele,un cadeavru, pedofilele, un copchil, iar babele un tanar.fiindca, gaina batrana face zeama buna, da...cu morcov tanar.

| daniDeeDee a răspuns:

Atentie maxima.

| Flav a răspuns:

S-o faci sa se simta femeie.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Hm. atentie, satisfactie, iubire, apreciere, grija''cuvintesi dulci ''soptite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa doarma...

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

O experienta inedita. Comunicare si un limbaj al trupului adecvat. Tandrete, finete si, de ce nu, inteligenta. Cand un barbat este inteligent, stie mai ales acolo ce are de facut. Sa iasa din ea femeia la iveala. Cu majuscule...

| JeSa a răspuns:

Un "taur" (barbatul ideal)? da, da nu ma insel, sa simt ca el e cel potrivit. Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul este atat de simplu, o femeie nu isi doreste mare lucru, doar sa se simta bine, atat.Barbatii sunt egoisti, vor totul pentru ei fara sa se gandeasca si la ea, sunt foarte putini barbatii care intai se gandesc la partenera si dupa aceea la ei, putini!

Răspuns utilizator avertizat
| Flav a răspuns:

@ilovelove - tu salivezi, eu deja am orgasm dupa raspunsul ei.

| Ana a răspuns:

Un barbat... adevarat big grin

| Silvia a răspuns:

O perna.

| Brotacelu a răspuns:

@Sabrina din intamplare, sursa ta de inteligenta a venit de aici?

http://www.acasatv.ro/intim/ce-si-doresc-fetele-in-pat.html

PS: nu trimite-ti raport ca am facut-o eu deja, trebui sa potolesc odata "inteligenti" astia care folosesc google-lu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce isi doreste? Atentie, tandrete, uneori sa simta puterea barbatului in sensul bun...sa fie satisfacuta din toate punctele de vedere si sa simta ca e la unison cu celalat, sa fie o ingemanare perfecta a simturilor! Oare cere prea mult? Iubire, iubire grea esti dar fericice de cei ce o gasesc! Tandrete ce rara esti, dar cand te gasesc oamenii intineresc!

| Nastasia a răspuns:

@ilovelove & flav
Simt o urma de instinct primar sau e vorba de imaginatie?

| Barajag a răspuns:

Isi doreste un barbat activhee hee

| daii a răspuns:

Siguranta si intelegere.

by daiiwinking

| SCUFY a răspuns:

Depinde de dorinta fiecareia

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Foaaarte multe: senzatii sublime, mangaieri, variatii, sarutari, tandrete, sa fie socate-constructiv! = placut surprinse!, soapte, certitudini, fiori, piele de gaina, orgasme teribile, Placeeereee...

Tare:
brotacelu''laughing`

niste ochi albastriibig grin`winking/

| doraz a răspuns:

C-am toate sa se simta bine. daca este una ceva mai timida nu o forta, nu o brusca. daca este una mai puternica...se schimba treabalaughing

| zuzi_4846 a răspuns:

Sa o faca cineva sa scape de inhibitii, de obicei cine a dus-o acolo. happy Daca o sa fie bine, urmeaza: "ce isi doreste o femeie pe covor, comoda, etc?" happy

Sau o funditalaughing. glm

| axeltm a răspuns:

Depinde de situatie, poate doreste sa doarma happy sau poate doreste sa se ridice si sa plece la distractie happy sau poate ca doreste un barbat care sa fie cum vrea ea happy

auran
| auran a răspuns:

Actiune, pasiune, tandrete si orgasm...

| diablo4life a răspuns:

Multa dragoste

| wiNNzor a răspuns:

Depinde de fiecare femeie, fiecare cu preferintele ei!