| Anonim2314S a întrebat:

Ce credeți că trebuie să facem pentru a avea o relație stabilă de câțiva ani? Dacă oferim tot este ceva greșit în asta?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde si de persoana cu care te insotesti. Daca ii dai prea mult vrea si mai mult. Asta inseamna ca trebuie sa o cunosti foarte bine.

| Adry05 a răspuns:

Mi se pare ca e bine sa oferi "tot" dar treptat, nu deodata.

| ROB3RT89 a răspuns:

Sa gasesti persoana potrivita!

| RAY a răspuns:

Nu exista asa ceva, monogamia este o minciuna, poligamia este adevarata noastra natura umana

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru RAY):

Eu cred ca vrei sa te muti la arabi si sa iti faci un harem laughing

| RAY a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Doar daca vi si tu in haremul meu

| PrintesaGumitaa a răspuns (pentru RAY):

Nu mersi. Ce e al meu e doar al meu, nu imi place sa impart cu altele.
Have fun

| RAY a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

Ok hai te aleg doar pe tine dar varsta

| Freya1 a răspuns (pentru PrintesaGumitaa):

El nu intelege ce inseamna monogamie si poligamie.
Ray considera ca esti o fiinta poligama daca nu ramai cu primul barbat din viata ta, nu daca ai mai multi parteneri in acelasi timp.

| Freya1 a răspuns:

Pentru ca o relatie sa dureze este nevoie de potrivire. Daca te completezi cu partenerul de langa tine ai sanse foarte mari sa si ramai cu el.
In general comunicarea ajuta.Atata timp cat spuneti ce va doare, ce va supara, ce probleme aveti, ce nu va convine se pot rezolva.Fidelitatea din nou ajuta.Atata timp cat nu inselati si nu cautati in alta parte va vedeti mai mult unul de altul.Compromisurile ajuta cel mai mult. Daca lasati unul de la altul si unul dupa altul o sa ajungeti departe.

| sofisis a răspuns:

Depinde cui oferi acest tot. Ca multi iau ce li se ofera si pleaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa oferi luna de pe cer. Altfel pa relatie.

| leiidinbanie7 a răspuns:

De ce cativa ani si nu pentru totdeauna? Normal ca nu e nimic gresit sa oferi tot, dar nu la orice ratat/panarama, asteapta sa-ti intalnesti jumatatea.