Da se poate gandi si la sex, eu de obicei cand imi invit vre`o prietena acasa o chem sa povestim, etc... ne uitam la filme *** din astea nu sa`o F. T Nu cred ca e in stare sa iti faca ceva... adica sa te violeze sau cine stie ce )
Daca ti'a zis si styy ca este baiat de trebuie nu iti v'a face nimic)
asa si eu acum 2 zile am chemat o fosta colega a zis ca vine dupa ca nu stie
si nu a patzyt nimic am fumat stat. bla bla
Depinde, daca ne spui mai multe despre el ani, caracter, status (prieten, aimici, etc) poate putem sa iti spunem ce vrea cu adevarat.
Pai este genul de baiat rau, de cartier sa va zic asa.Si eu cred ca m-a chemat cu intentii bune, dar totusi nu stiu ce sa cred.Este de treaba, glumet etc.
In general daca inviti pe cineva acasa poate fi din :
1-Vreau sa ii arat ceva ca in alta parte nu gasesc
2-Este vorba de prietenii foarte buni care nu isi pun intrebarea ta.
3.-Nu are chef sa dea bani pe ceva. (cheap dar asta e)
Chiar daca nu "iti face nimic" ai ezitat ---> stai unde iti e bine sau poti sa o iei invers daca "nu imi face nimic" ---> dc sa ma mai duc... oricum my POV stai unde iti e bine.
Daca te duci sigur vei bea un suc si sigur vei vedea un film si nu numai ) baieti de treaba s mai ales de cartier vor s ei ceva pentru singurul fapt ca sunt amuzanti, draguti cu tine sigur vrea asta adica eu asta as facedar nu te-a intrebat daca sti sa gatesti?). Acum nu stiu daca tu vrei sa o faci cu el e problema ta pana la urma.
Pai poate ar fi bine sa fii sigura ca stii la cine te ducidaca stii ca poti avea incredere in el du-te dar daca ai indoieli te sfatuiesc sa nu. O alta idee ar fi sa iti intrebi cei mai buni prieteni sau cei care il cunosc bine si sti ca nu ar glumi cu asta(adica nu prieteni lui)
Ete na si eu merg la pr. meu daca a zis ca nu iti face nimic asa este dar daca tu vrei ceva e problema voastra de aici
Deci vrea sa ti-o arate.
of, numai la prostii ma gandesc. vrea sa jucati sah si remi si poker si macao pe mese. toata noaptea. e cel mai de treaba din lume.
zii din start ca nu vrei sa faci sex cu el. punct.
Buna Criss, pai sincer nu prea ai cum sa iti dai seama ce e in mintea unei persoane, e posibil ca el sa vrea doar sa vedeti un film impreuna.
Inainte sa te mai intalnesti cu el gandeste-te daca ai incredere cu adevarat in el, raspunsul la ce sa faci il sti doar tu.
linarkfts întreabă: