anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti. daca o fata isi inseala prietenul iar acesta o iarta, tine cu adevarat la ea?happysau e o alegere gresita?

15 răspunsuri:
| simoSTAR a răspuns:

Tine la ea, dar, desi o iarta lucvrurile nu vor mai fii la fel.totul se iarta, nimic nu se uita. daca iar calca stramb. da-i verde

| lostcontrol12 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, el este un prost daca o iarta.cine greseste o data sau cine insala o data o va mai face. Dar aceasta este parerea mea.

| anka a răspuns:

Cine inseala o data va insela si a doua oara. Sunt fete destule.

| cucu a răspuns:

Pai el ese un fraier... iar ea o panarama si nu merita iertata. asa ceva nu se iarta

| pau2009 a răspuns:

Ori o iubeste si stie cat de greu ar fi fara ea si spera sa nu se mai intample, ori o foloseste si nu-i pasa altceva

| buli a răspuns:

Cred ca o iubeste! Putin spus este ca tine la ea, a avut incredere in ea si ea la inselat. Chiar o iubeste, daca ii ofera din nou toata increderea lui si spera sa nu se mai intample. Eu unul nu as putea accepta sa ma insele prietena.

| white_2190 a răspuns:

O iubeste prea mult happy si ar trebui sa tina cont de lucrul aceasta, ea! rar gasesti asa baieti, sa treaca cu vedereahappy

| cristina_6683 a răspuns:

Da cu siguranta ca baiatul tine cu adevarat la fata daca o iarta dar fata nu prea cred daca la inselat

| betty17 a răspuns:

Inseamna ca baiatul tine cu adevarat la ea, o iubeste sincer si oricine merita o a2a sansa din punctul meu de vedere, nu este o alegere gresita, sa stii sa ierti este o calitate

succes

| betty17 a răspuns:

Daca se repeta greseala si a2a oara atunci nu se mai merita sa ierti

succes

| Linguritza a răspuns:

Este de ajuns sa o ierti o singura data. Caci daca se intampla iar, fata aceea nu te merita atat pentru bunatatea pe care iai oferito cat si iubirea ta care iai oferito. Suferi tu dupa aceea dar se uita cand inima ta isi da seama de ce fel de fata ai avut langa tine.

| Mihaiii a răspuns:

Si se spune ca cica baietii inseala. Daca baiatul inseala fata, ea imediat se supara si ii da papuci, nu ar trebui si noi baietii sa facem la fel? Eu personal daca o fata miar face asa ceva, nici nu as mai vrea sa ii aud numelehappy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca el o iubeste cu adevarat. Dar nu cred ca ea merita iertarea lui.Asa ceva nu este de iertat.Eu nu iert tradarea niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea e ca acelui baiat chiar ii pasa de acea persoana si ca ar vrea sa se impace cu ea si mai cred ca acel baiat e de nota 10 pentru simplul fapt ca stie sa lase de la el atunci cand iubeste pe cineva cu adevaratwinking

| byanca_7566 a răspuns:

Si eu am doi prieteni care au trecut prin aceeasi sitoatie. dar sa stii ca s-au impacat si au facut foarte bine. deci e mai bine sa ierti!