Tine la ea, dar, desi o iarta lucvrurile nu vor mai fii la fel.totul se iarta, nimic nu se uita. daca iar calca stramb. da-i verde
Din punctul meu de vedere, el este un prost daca o iarta.cine greseste o data sau cine insala o data o va mai face. Dar aceasta este parerea mea.
Pai el ese un fraier... iar ea o panarama si nu merita iertata. asa ceva nu se iarta
Ori o iubeste si stie cat de greu ar fi fara ea si spera sa nu se mai intample, ori o foloseste si nu-i pasa altceva
Cred ca o iubeste! Putin spus este ca tine la ea, a avut incredere in ea si ea la inselat. Chiar o iubeste, daca ii ofera din nou toata increderea lui si spera sa nu se mai intample. Eu unul nu as putea accepta sa ma insele prietena.
O iubeste prea mult si ar trebui sa tina cont de lucrul aceasta, ea! rar gasesti asa baieti, sa treaca cu vederea
Da cu siguranta ca baiatul tine cu adevarat la fata daca o iarta dar fata nu prea cred daca la inselat
Inseamna ca baiatul tine cu adevarat la ea, o iubeste sincer si oricine merita o a2a sansa din punctul meu de vedere, nu este o alegere gresita, sa stii sa ierti este o calitate
succes
Este de ajuns sa o ierti o singura data. Caci daca se intampla iar, fata aceea nu te merita atat pentru bunatatea pe care iai oferito cat si iubirea ta care iai oferito. Suferi tu dupa aceea dar se uita cand inima ta isi da seama de ce fel de fata ai avut langa tine.
Si se spune ca cica baietii inseala. Daca baiatul inseala fata, ea imediat se supara si ii da papuci, nu ar trebui si noi baietii sa facem la fel? Eu personal daca o fata miar face asa ceva, nici nu as mai vrea sa ii aud numele.
Si eu am doi prieteni care au trecut prin aceeasi sitoatie. dar sa stii ca s-au impacat si au facut foarte bine. deci e mai bine sa ierti!
valeriaplotnic1 întreabă:
latexcap93 întreabă: