Ignora-l sau trateaza-l cu indiferenta. Nu il mai lasa sa se apropie de tine. Tu meriti ceva mai mult!
E un nesimtit!
Are prietena si in acelasi timp se da la tine. Nu ii mai permite!
Sti Deea. si sambata trecuta a incercat la fel sa ma sarute si i-am zis sa se gandeasca bine la ce face. i-am zis ca eu nu ii permit asa ceva sa fie cu ea si sa se dea la mine. iar el mi-a raspuns ceva de genu ca oridecate ori are ocazia nu refuza. si i-am zis ca eu nu sunt 'ocazia' lui... l-am intrebat ca de ce de fiacare data cand iesim el e cu mine ce are cu mine si mi-a raspuns ca nu stie... are el ceva cu mine.
Sti Deea am incercat sa discut cu el. si sambata trecuta a facut exact acelasi lucru si i-am spus ca nu il sarut el are prietena si nu merita sa faca asta, doar se distreaza si dupa o sa-i para rau... iar el mi-a spus ca oridecate ori are ocazia nu refuza. i-am raspuns la fel 'eu nu sunt ocazia ta, nu pot sa fac asta din respect pentru ea'... si l-am intrebat de ce tot timpul cand iesim el e cu mine si a zis ca nu stie are el ceva asa cu mine. na ca sa intelegi ce.
Cu siguranta! Ideea e ca daca are prietena e cam nasol! Ar trebui sa discuti cu el si sa vezi ce iti spune(asta doar daca il placi si tu!)