Sunt unele femei care nu se mai simt atragatoare si vor sa isi arate feminitatea si fata de alti barbati,sa vada ca inca mai sunt atractive,nu e frumos ce ti-a facut,daca te iubea nu facea asa,atata timp cat nu s-a culcat cu ei, e perfect, eu zic ca mai merita o sansa dar daca profita si de asta si continua sa te insele chiar daca e vorba de un sarut, las-o pentru ca se joaca cu sentimentele tale, daca nu te iubeste chiar nu merita lacrimile tale.Bafta!
Ea are 16 si eu 20, j eu nu am vorbit cu alte fete, pentru ca mereu ma pun in locul ei si nu fac ceva ce ar rani-o
Nu, nu creds ca merita, din momet ce inseala inseama ca i trebuie ****, intelegi? gaseste o fat care sa te iubesca nu c***a care sa te insele
Si de cat timp ati fost impreuna? Ea macar te cauta?
De 1 an si 3 luni, da ma cauta si daca ii zic ca vreau sa ne despartim plange, spune ca si-a dat seama ca a gresit, insa de fiecare data cand m-a inselat ma ignora complet
Pai ea te-a ranit de vreo 3 ori.Tu de ce nu ai face-o? Vad ca ea se saruta cu alti fara sa-i pese de ce vei spune tu cand vei afla.Nu te mai gandi la ea si da-i papucii cat mai repede.
Eu zic sa o suni sa va vedeti si sa incercati sa vorbiti.Da e adevarat ea a gresit dar ii pare rau si asta inseamna ca te iubeste! Mai dai o sansa pentru momentele frumoase petrecute impreuna...Si poate si u ai gresit in aceea relatie!
Nu merita. iti dai seama ca deja te-a inselat de 3 ori, nu mai merita. plus ca nu ai garantia ca nu o sa te insele din nou
AndrewTate7789 întreabă: