| Mariana1 a întrebat:

Ce credeti daca un baiat de 13 ani se masturbeaza? Deoarece fiul meu intra in baie isi i-a leptopul cu el si se inchide in baie si eu cred ca face acest lucru. Este bine?

16 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Este normal, presupun.

| elasexygagica a răspuns:

Atata timp cat are grija sa nu se electrocuteze e bine

| Malvina24 a răspuns:

Este normal nu te ingrijora incearca daca crezi ca poti sa porti o discutie deschisa cu el dar nu pe acesta tema. Poti discuta orice cu el asa incat sa fiti mai apropiati.Ai rabdare cu el, e baiat. Uff asta e inca un motiv pentru care imi doresc o fata.

| GyeBaek a răspuns:

nu este bine ca poat deveni dependetn.

| zuzu a răspuns:

Dabig grin.
adicaaa...
e ceva normal fiecarei persoanehappy

| ionika17 a răspuns:

Este bine ca isi cunoaste corpu, dar sa nu se masturbeze prea des.Mai incolo poate sa aiba problemehappy

| Pisihelp a răspuns (pentru ionika17):

Dece n-are voie so dea des?

| Marcelino a răspuns:

Si eu am trecut prin asta la 13 ani si stiu cum sta treaba. M-am informat de multe ori despre acest subiect si am descoperit ca nu e nimic grav in masturbare; este ceva obisnuit in perioada adolescentei deci nu trebuie sa va faceti griji.
Sfatul meu ar fi sa lasati lucrurile sa mearga de la sine, sa nu incercati sa-l prindeti in timpul actului, sa il certati/mustrati sau sa deschideti un subiect despre asta; se va simti foarte vinovat si jenat.Baiatul poate gasi cu usurinta si fara jena toate raspunsurile la intrebarile lui pe google.
Uite si o intrebare asemanatoare:http://www.tpu.ro/......reo-2-ani/

| nighter a răspuns:

E normal, e o varsta la care orice adolescent incepe sa se masturbeze, sa isi cunoasca corpul, etc. happy

| valy1233 a răspuns:

In concluzie, e laba.giu laughing

| MitroiBogdan a răspuns:

Din punct de vedere medical este absolut normal, insa daca abuzeaza prea mult de acest lucru va ajunge ca atunci cand va fi cu o fata/femeie in pat sa nu mai simta nimic, adica nu ma refer la faptul ca asta i-ar distruge nervi din penis insa placerea pe care i-o va provoca fata respectiva va fi infinit inferioara celei pe care care si-o provoaca el singur si va sfarsi prin a se autosatisface in loc sa o lase pe fata\femeie sa il satisfaca. Limitele normale ar fi de 3 hai 4 ori pe saptamana sau cazuri mai speciale o data pe zi, insa daca va face asta de mai mult de o data pe zi va avea probleme, dar aceste probleme nu inseamna ca il vor impiedica sa isi intemeieze o familie mai tarziu, e vorba decat de satisfacerea sa sexuala, deci practic e mai mult un inconvenient decat o problema, dar dupa cum am zis este absolut normal.

| matrixismyname a răspuns:

Da si el e cam fraier...intra asa cu laptopul si da de banuit.

Nu se poate inchide in camera ca orice om normal?

| GINA39B a răspuns:

Poate are treaba pe mess si ia laptopul cu el la baie sau se masturbeaza pai orice baiat se masturbeaza e bine cred (funda)

| igonnalove22 a răspuns:

E ceva normal... happy! Isi cunoaste corpul. insa incearca sa afli daca face asta si nu alceva. gandeste ca poate face ceva pe laptop ce tu daca ai afla l-ai mustra!tongue. vorbeste` cu el happy insa nu fii prea nervoasa calma. sa vada si el ca poate sa iti spuna big grin

| babyyou a răspuns:

Majoritatea adolescentilor fac asta. Ii ajuta sa se descopere. Nu te ingrijora, e un lucru normal.

Întrebări similare