anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti de fata asta? http://i.imgur.com/ZfjFf.jpg? 1 Are 12 ani si e in clasa cumine si imi place de ea.Am inceput sa vorbesc cu pe mess.

Răspuns Câştigător
| STEFANXxX a răspuns:

WoW.Fata e nice amice. Vorbesti cu ea pe mess?big grinNu vreau sa te supar,dar nu e mai usor sa vorbesti in realitate cu ea? Doar sunteti in aceeasi clasa? OK,poate iti este cam rusine, dar totusi nu te da batut, caci oricum asa fata frumoasa merita de sarutat, dar tu fii atent cu relatiile, caci sa nu faci un pas gresit.Hm,daca ai nevoie de ajutor scrie-mi in mesaje pe TPU.Pentru ca imi place sa ajut oamenii cu asa probleme.

12 răspunsuri:
| Yasmine1999 a răspuns:

Ba cand va, vad si va aud gen: la 9-12, 13,14, am o prietena si vreau sa fiu cu ea ...sau alte chestii (sti la ce ma refer) mi se face greata. Eu zic ca generatia asta e So CraZy.
La 12 ani nu sti cei aia iubirea etc.
Eu zic ca ar fi mai bine pe la 16 ..ani sa ai o prietena-prieten

| Oana92 a răspuns:

Asa arata acum o fata de 12 ani? pe bune? arata de 18... iar pushup-urile si baietii in bratele carora sta...

| Rain1 a răspuns (pentru Oana92):

Da e ff posibil sa aiba 12. Nici eu nu arat de 13. Si chestia cu baietii, poate sunt prieteni, poate sunt rude, cine stie? Nu trage concluzii pripite. Si plus stiu mai multe ex de fete care par mai mari decat sunt.

| Oana92 a răspuns (pentru Rain1):

E una sa pari mai mare decat esti pentru ca esti mai dezvoltata, si alta sa faci tu sa pari atat de matura cand nici macar buletin nu ai... pushup, acest gen de poze, imbracamintea, tinuta, totul e potrivit pentru femei, nu pentru copile de 12 ani. Voi (nu ma refer la tine in mod special, ci la generatia voastra!) nu aveti copilarie si alergati disperate dupa baieti si lumea se mira ca la 20 de ani va plictisiti si ajungeti sa beti sau sa va drogati si sa faceti sex cu alt barbat in fiecare seara pentru ca nu mai gasiti nimic interesant, ce trebuia sa traiti la 20 de ani pentru voi e deja rutina! e trist, foarte trist...

| spaghetty a răspuns:

Daca tu esti baiat de treaba(nu bei nu fumezi) da daca nu las-o

| JusticeForCraiova a răspuns:

Urata zici ca are par de pudel dela jigarit.

| GoBackInFuture a răspuns:

Ea arata laughing zici ca are 18 ani sa-mi bag... Eu am 15 ani si colegele mele de clasa par mici copii pe langa asta laughing E cam asa si asa... la fata e cam urata, dar sanii sunt buni pentru 12 ani si pare cam "curvulita" (nu te supara, dar daca deja a inceput de la varsta asta sa faca poze in pantaloni care zici ca-s chiloti pe ea si sta in brate la baietii, e clar) dar pe bune! Zici ca are 20 de ani in pana mea cu sanii aia si cu fata aia straight face Hormonii astia si generatia asta.

| Rain1 a răspuns (pentru GoBackInFuture):

Ai si tu dreptate cu (,) ''curvulita''. Pun pariu ca daca o intrebi peste 6 ani care a fost prmul din viata ei nu stie. Eu zic sa o lasi in pace Cristian, gaseste una mai de tine.

| TeiiaStypayhorlikson a răspuns:

Este foarte draguta, merita sa fiti impreuna happy

| Rain1 a răspuns:

GoBackInFuture si Oana92, aveti dreptatea voastra. Prea decoltate maieurile alea. Si prea scurti pantalonii pentru 12 ani. Adica sincer, cred ca tata imi dadea numai in cap daca ma vedea asalaughing Eu zic sa o lasi in pace. Gaseste una mai de tine nu una care la 18 ani nu mai stie care a fost primul din viata ei.

| Mihaila_Ionut_1992 a răspuns:

Sincer te-ai uitat in oglinda? ea arata de 18 ani si tu de 9 laughing) Slabe sanse amice. mai bine da-mi mie id ei laughing))

| Anna233 a răspuns:

Offff...obsedat.