Aa app am si eu o intrebare.am inteles de la bunica mea din Romania ca oana i-a luat frigiderul din casa lui pepe cu tot cu mancare e adevarat:O:O:O lool
Nişte prefăcuţi, minicinoşi
pe timpul căsătoriei ziceau că se iubesc atât şi apărau numai împreună, iar acum tot ce apare la tv e nuami scandal
mi se pare urât şi dizgraţios... tu ce crezi?
Cred ca pepe este un om foarte foarte bun daca atunci cand vine una si iti goleste casa u esti asa cal eu una explodam nu eram asa de calma si oana este o prefacuta nici nu stiu ce a vazut la ea nu mi se pare ca arta foarte bine
Eu nu stiu "toate detaliile" despre ei si acesta despartiere pentru ca nu stau in tara dar din cate am auzit eu despre amandoi cred ca Pepe merita o persoana calma si blanda. Oana e o isterica cred ca are probleme cu nervii... tot timpul se comporta ca una din mahala.l-a facut de ras destul pe pepe.
Poi mi se par niste mincinosi.
Pepe canta melodii aiurea rau [nu le suport si parca ar fi manele (de fapt asta sunt)]
Iar oana nu poate sa doarma bine daca nu se cearta cu cineva (era la tv o emisiune in care oana zicea ceva gen '' s-a bagat unu in fata mea cu masina in trafic si m-am dat jos si am inceput sa tip, am facut un dita mai scandalul) bine ca recunoaste
Pe scurt: nu ii suport
Eu cred ca oana ll-a inseat pe pepe adic a dat a stiri si a acces direct imi dai funda?