| nobody_9468 a întrebat:

Ce credeti despre adolescentii care dupa ce se despart de o anumita persoana, imediat dupa, "se combina"{ca asa e la moda acum, cicahee hee} cu prietenii/prietenele fostilor iubiti?
Sper ca ati inteles ce am vrut sa zicbig grin.

Răspuns Câştigător
| stefangeles a răspuns:

Epoca vitezei laughing relatii la minut eu is satul de asa ceva acum stau ''and don`t give a *** on nobody and anything'' am 1 an si ceva de cand tot refuz relatii la minut laughing is mai demodat ce sa-i fac!

Si ce cred eu despre ei laughing pardon despre noi laughing Hmmm... pai la cate ralatii au pe saptamana logic ca ajung sa se ''recombine'' cu alti si altele sau cum zici tu cu foste, fostilaughing

5 răspunsuri:
| 20girl a răspuns:

Pate ca sa-i faca pe cei doi cu care au fost inainte gelosi, sau sa-i faca sa regrete ce au pierdut.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sunt doar nişte superficiali care nu dau doi bani pe sentimentele celor de lângă ei şi care mai apoi au tupeul de a spune că sunt nedreptăţiţi în dragoste şi că viaţa-i nedreaptă.
Nu m-a tentat şi nu am înţeles niciodată dar poate sunt şi eu în asentimentul lui "stefangeles" care refuză relaţiile la minut.
Totuşi, dacă vreo fostă s-ar "combina" cu cel mai bun prieten al meu, eventual îl sfătuiesc pe om cum s-o abordeze pentru ca poate la el să ţină relaţia mai mult.
Eu în genere rămân prieten cu fostele şi nu le doresc răul şi arareori ajung ele să-mi dorească mie răul astfel că mă simt un pic în afara problemei.

| Just a kid a răspuns:

laughingo fac sigur ca sa ii raneasca pe fostii.sau pentru ca asta simt.am avut ocazia sa ma comb cu cel mai bun prieten al fostului meu iubit s cand si-a dat seama "el"ca daca ma comb cu prietenu'so ma pierdut de tot a uitat tot ce "credea ca am facut"si a venit la mine sa ne impacamhee heeadev e ca de ce sa nu recunosc ca daca ma comb u rspectivu o faceam doar ca sa ii demonstrez ca nu e singuru cu care ma pot combina si ca multi siar dori sa fie cu mine si el ca prostu crede in minciuni.ma rog acum i-am pierdut p aman2sad=( viatabig grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

12345, mă bucur sincer că ai păţit asta.
Sper să păţeşti de atâtea ori până când îţi vine mintea la cap!

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Paiii... sincer, si eu am facut asta straight face. Dar nu ca sa ma razbun pe EL, a fost doar o coincidenta.
Decii. eu am fost cu M., dar ne-am desp pentru. ca un pr de-al lui s-a dat drept EL pe mess, si mi-a zis multe lucruri urate. sad
Dar eu oricum vreoiam sa ma despart de el, pentru. ca relatia nu mai mergea.thinking
Si nu stiu de ce, probabil din prostie, am facut ce ai spus tu mai sus. ''M-am combinat imediat''. tongue
Nu cu prietenul lui cel mai bun, dar totusi unul dintre prietenii lui. big grin
Dar relatia nostra nu a mers pentru. ca A. era prieten foarte bun cu fratele lui M., iar cand a aflat a trebuit sa ne despartim. sad
Dar acum imi pare extrem de bine, pentru ca in acel timp M. si-a dat seama ca ma iubeste mult, am vorbit si ne-am impacat. love struck
Iar acum suntem impreuna si tinem enorm unul la celalaltbatting eyelashes.
Bineee. am cam deviat de la subiect. tongue
Ca sa-ti raspund la intrebare. Nu mi se pare bun acest lucru. straight face Pentru ca ''sa te combini imediat'' si pe deasupra si cu prietenul/prietena fostului/fostei iubit/iubite, e un lucru facutm pur si simplu din frustrare, mai mult ca o razbunare raised eyebrows. Plus ca asa cum a mai zis si @12345 poti sa sfarsesti pierzandu-i pe amn2. sad
Succes! kiss