| cristi a întrebat:

Ce credeti despre homosexualitate, este un pacat, o boala sau un lucru normal?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Ceva normal? You must be kiddnig! Este o boala, o imoralitate si evident un pacat! Ma tem ca in curand societatea noastra o sa ajunga ca pe vremea Sodomei si Gomorei, cand Dumnezeu a fost nevoit s-o distruga (ma refer la cetate+oamenii care traiau acolo) din cauza pacatului (homosexualitate)!

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga cristi,
ai ales sa o premiezi pe anna...care nu stie ce vorbeste! ea spune ca homosexualitatea e o boala: gresit! tot ea mai spune ca homosexualitatea este cauzata de un mediu social nepotrivit sau de moralitate familiei in care cresti. eu sunt bisexuala si provin dintr-o familie buna, parintii mei sunt oameni credinciosi, iar mediul social in care m-am format este unul ireprosabil... tare sunt curioadsa sa aflu ce cauza ar gasi ANNApentru "'boala mea mentala"'!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E imposibil de crezut ce aberatii am vazut aici. Draga Cristi, ai premiat`o pe anna pentru ca? Pentru ca e credincioasa? Acelasi raspuns ai fi dat si tu? Ti se pare normal sa judeci mii de oameni din lumea asta pe care nici macar nu`i cunosti, poate altii te`ar face pe tine bolnav mintal sau pacatos ceea ce deja ne-am dat seama "cei deschisi la minte"?!
Draga Anna, daca Dumnezeu e atat de bun si darnic de ce a nascut o multime de oameni direct pacatosi, cei homosexuali, cum poti judeca un om care nici macar nu a ales ce e?! Tu crezi ca asa ceva se alege?! Tu crezi ca e placut sa stii ca majoritatea oamenilor te urasc si te exclud doar datorita faptului ca stii sa iubesti?!
Au fost ucisi oameni doar din cauza faptului ca sunt homosexuali, ar trebui sa ucidem intreaga lume pentru ca iubeste?
O persoana normala se poate indragostii de o persoana de acelasi sex, nu e boala! E doar dorinta de a fi iubit si a iubi cu adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...nu este un pacat pentru ca pana la urma tot Dumnezeu i-a creat si pe ei.In unele cazuri te poti naste asa(in cazul asta ar putea fi numita o boala) sau iti poti schimba orientarea pe parcursul vietii, insa nu stiu daca iti mai poti schimba ideiile mai tarziu-asta depinde de om.Cred ca este un lucru absolut normal, homosexualitatea exista de zeci de ani si in unele tari a fost legalizata si casatoria intre homosexuali. Unii oameni nu cred insa acest lucru ca fiind normal, dar asta depinde de modul de gandire si percepere al fiecaruia(in nici un caz oamenii care traiesc ca pe "vremurile lui bunica" nu sunt de acord ca fiind ceva normal, pentru ca cu ani in urma homosexualitatea era vazuta cu alti ochi)
Totusi nu trebuie sa ii tratam diferit, sa ii judecam pentru ceea ce sunt! E ca si cum nu ai avea dreptul sa iti spui parerea, sa nu ai dreptul sa faci ce vrei cu viata ta! Si in plus asta e ceva personal nu puteti avea ceva impotriva, nu va deranjeaza cu nimic cea ce fac oamenii si pe cine iubeste fiecare.

| andrada_2796 a răspuns:

Atunci de ce a creat dumnezeu barbat si femeie?

| ioana1986 a răspuns:

Asta depinde de mentalitatea oamenilor
din punctul meu de vedere este ceva normal

| secretosulll a răspuns:

Ma bufneste rasu frate,numai incercaty atat sa comentati k heterosexuali intodeauna vor vedea homosexualiatatea ca un lucru nefiresc de fapt asa este, asta este adevarul dar NU II POTI DICTA INIMA PE CINE SA IUBEASCA,daca ei ajung in iad e problema lor barem si-au indeplinit dorinta aici pe pamant sa fie fericiti sa iubeasca,ziceti doamne fereste si eu cred k este cea mai mare durere din lume sa vezi indragostiti in jurul tau si tu sa te simti anormal si k nu ai voie sa iubesty...NU ESTE O BOALA SA IUBESTY,IUBIREA ESTE SPECTRUL CENTRAL AL FIRIII NU SEXUL...

| secretosulll a răspuns:

Ma bufneste rasu frate, numai incercaty atat sa comentati k heterosexuali intodeauna vor vedea homosexualiatatea ca un lucru nefiresc de fapt asa este, asta este adevarul dar NU II POTI DICTA INIMA PE CINE SA IUBEASCA, daca ei ajung in iad e problema lor barem si-au indeplinit dorinta aici pe pamant sa fie fericiti sa iubeasca, ziceti doamne fereste si eu cred ca este cea mai mare durere din lume sa vezi indragostiti in jurul tau si tu sa te simti anormal si ca nu ai voie sa iubesty...NU ESTE O BOALA SA IUBESTY, IUBIREA ESTE SPECTRUL CENTRAL AL FIRIII NU SEXUL...

| getica a răspuns:

SA IUBESTI E CEL MAI SFANT LUCRU DE PE PAMANT. DAR SA IUBESTI CU ADEVARAT ASA CUM IUBESC SI EU. TE DOARE CAND IUBESTI SI IUBIREA TA NU E LANGA TINE DIN MOTIVE PE CARE TU LE INTELEGI SI LE ACCEPTI PT CA O IUBESTI.ASTA E VIATA MERITA SACRIFICII CAND IUBESTI CU ADEVARAT. IUBITI VA MULT NU CONTEAZA SEXUL ATUNCI CAND IUBESTI DIN INIMA.

| jasminaa a răspuns:

Sa inteleg marrie ca lesbienele le accepti dar pe gay nu?laughingscuza-ma draga mea dar asta este o prostie.care e diferenta? mai bine nu mai judeca omul dupa cum se comporta si termina cu spiritul de turma... poate ca nu este normal dar trebuie sa ii accepti si pe ei ca doar sunt oameni