Din punct de vedere fizic, poti incepe la 17 ani.dar este important sa fi pregatita psihic si sa fi infomata despre rescurile la care te expui daca nu te protejezi.Parerea mea este ca daca ai o relatie serioasa si esti sigura ca vrei sa o faci, fa-o! Protejeaza-te si comunica mult cu partenerul.Bafta! :*
De pe la 17 18 ani este pregatita fata pentru viata sexuala. pentru baiat nu e nici un bai. dar cel mai important pentru amandoi este sa fie siguri ca sunt pregatiti pentru viata sexuala si ca sunt siguri ca stiu ce fac. acum pe la un 17 18 deja sti mai mult sau mai putin ce inseamna sex-ul si cu ce se mananca. daca esti fata si poti sa mai astepti inca un an ar fi mai de preferat. si ca esti baiat sau fata nu te uita ce spun altii "a ca esti prost" sau altele. sunt prea prosti ca sa stie ce inseamna sexul si riscurile lui.
deci pe scurt cam nu. nu e prea devreme. dar pe la un 18 e si mai bine.
Daca ai gasit pe cineva la care tii mult si care te iubeste inapoi este momentul potrivit.
Eu cred ca e bine. Varsa indicata pentru incepera vietii sexule e de la 16 pana la 19
Se pare ca in ziua de azi e ok in jurul varstei de 17 ani. D.p.d.v. al omului adult, al parintelui, viata sexuala trebuie sa inceapa dupa ce cel in cauza e un om independent si responsabil din toate punctele de vedere.
Eu cred ca cea mai potrivita varsta de ati incepe viata sexuala este de minim 18 ani. Ca persoana matura iti asumi aceasta responsabilitate si gandesti mult mai matur decat la 15-16 ani.
Am 14 ani si nu mi-am inceput viata sexuala. Desi am avut destule prietene de care mama stie... [vorbesc deschis cu mama] imi spune mereu: " Lasa fetele, la 17-18 ani o sa te saturi de p***a " si presupun ca are dreptate
E normal eu mi-am inceput viata sexuala la 15 ani, acum am 18 si nu s-a schimbat nimic, nu stiu de ce oamenii se panicheaza atat de mult cand aud de sex acelasi om ramai si dupa ce faci nimic u se schimba
rubysSs întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: