E virtuala si falsa.
Greu sa cunosti o persoana langa tine fiind reala, dar pe net nu o poti cunoste nici in 10 vieti de ai avea.
Nu exista iubire pe net, decat atractia de acel "perfect fals".
Atractia de necunoscut naste o curiozitata greu de stapanit, greu de exprimat si foarte greu de inteles.
E ca şi cum m-ai întreba ce cred despre unicorni, rădăcina pătrată a lui -2 sau Moş Crăciun.
Ei bine, iubirea pe net ca şi cele de mai sus au ceva în comun: Nu există! Sunt ireale!
Salut.
Nu cred ca este o iubire desavarsita e clar ca are multe minusuri dar asta nu inseamna ca nu e ceva interesant.
Cred, de fapt sunt sigura... Iubirea pe net NU O SA TINA NICIODATA. Pentru ca: nu poti sa stii cu cate te minte ( stiu din proprie experienta, cate promisiuni, si cate vorbe dulci imi spunea...si toate doar minciuni, si nu poti sa stii ce face el acolo cum nici el nu stie de tine ce faci. Deci IUBIREA PE NET E O PIERDERE DE TIMP.
Nu. un om pe mess nu e aceeasi persoana cu cel din realitate. i stii pe mess, poati stii detalii multe din viata lui dar odata ce-l cunosti in realitate nu mai e acelasi si nici tu pentru el!
Eu mi-am cunoscut prietenul pe net. m-am despartit de el acum o sap, am fost impreuna 1 an jum apr...coincidenta a facut sa fim din acelasi oras si noi sa nu stim, eram si la aceiasi scoala si nu ne stiamsi cu ajutorul internetului ne-am combinat, a fost primul meu iubit. pot sa zic ca a fost ceva special intre noi. dar din pacate s-a sfarsit
Curiozita?ib?rba?i întreabă: