| Shine a întrebat:

Ce credeti despre o fata care fumeaza? Pare mai vulgara, mai needucata sau cum o vedeti? Aceasta intrebare este pentru baieti, dar si fetele pot sa raspunda.:*

17 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nu aş judeca o fată după viciul ăsta.
Se poate şi să fi intrat în dependenţa de tutun fără să vrea, că şi-a găsit alinarea în fumat în momente dificile şi apoi nu s-a mai putut lăsa.
Îşi pierde din "gingăşia"pe care sunt de părere că trebuie să o aibă o fată totuşi.
Iar dacă fumează doar ca să pară ea mai interesantă...da, atunci are o părere total greşită despre modul în care se poate face remarcată.

| Ririru a răspuns:

Personal nu am o problema cu asta, nu mi se pare vulgara. Vulgara mi se pare daca se imbraca ca o de aia de face traseu` si injura ca o mahalagioaica. Daca vrea sa fumeze,e treaba ei. Da,poate o arata mai "dura", si nu asa copila. Dar sunt unele persoane carora pur si simplu NU le sta bine cu tigarea in gura!

Prietenul meu nu ma lasa sa fumez, desi el fumeaza. thinking Si nici macar eu nu vreau.

| oLeNNNao a răspuns:

Sunt genu d baieti care le plac genu ala d fete dar si sunt genu care le urasc deci :-s dati seama singura:*

| Puf a răspuns:

Ce conteaza daca fumeaza odata ce are un caracter si un fel de a fi prin care ii atrage pe toti? Daca fata stie sa se poarte, sa vorbeasca ce conteaza daca fumeaza? Nu sta in tigari educatia nimanui, fumatul e un viciu in care cad multe persoane din simple prostii, insa asta nu inseamna ca devin mai vulgare. Daca stai sa te gandesti, atatea persoane educate, din inalta societate fumeaza, deci nu e asta o problema.

| Phutui a răspuns:

E ceva normal! eu sunt fumator de ceva timp si since r nu m-ar deranja ca prietena mea sa fumeze.doar sa nu fumeze cand merge pe strada[e fixu meu asta] cand sta jos pe o banca, la o cafea, cole etc no problem! dar nu in timp ce merge

| Shine explică:

Anonimule, eu nu fumez. Eram doar curioasa.

| Shine explică:

Anonim da, ea este. E actrita mea preferata. De ce?

| zomby a răspuns:

Eu unu nu suport sa sarut o fata care fumeaza...

| Bendes a răspuns:

O vad normala daca fumeaza si ce? ma rog hai la un barbat mai merge mirosu acela de tigara dar la o femeia o fata delicata sa miroasa a tigari mai ales cand se da cu acele parfumuri dulci... mai bine nu fuma nu face bine mai faci si economie tongue SPUNE NU DROGURILOR ~!

| gm_4249 a răspuns:

Pai nu cred ca fumatul tare infrumusetiaza pe om sau iti sta mai bine sau poate sa se gindeasca despre tine cineva, ooau, eu cred ca dauneaza sanatatii si in plus cheltui si bani.

| BluezZzz a răspuns:

Auzi.nu trebuie sa fie vulgara.asa are chef si.ori cum nu e bine sa fumezi sti ce se intampla cu plamani si cu gatul.alea alea. Sper ca esti multumita, declara pe cine vrei castigator... Spor in ceea ce vei face.PACE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,fiecare cu plaminii lui, dar cred ca nu e normal si nici woow o fata care fumeaza.multi baieti mi-au spus,ca nu le place cind fetele fumeaza. femeia este o taina care nu este deskoperita totul la timpul lui,dar daca ea fumeaza, atunci nu mai este o taina pentru acei baieti care vor sa deskopere in ea o zeita, pur si simplu lor nu le mai este interesant.cit despre plamini chiar e o trauma foarte mare, iata poti privi poza asta http://www.google.ro/......tp?/imgres ca ti-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nimic cu persoanele care fumeaza desi la unele as vrea sa se lase. Cum ar fi maicamea. Atata timp cat nu vine fumu si la mine. Sunt fata si nu fumez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce tu fumezi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In poza ta pe avatar e anne hathaway? plz da-mi un raspun

| ADN_1595 a răspuns:

Mai vulgara nu,nici mai needucata,ar fi o problema daca iubitul ei nu ar fuma iar ea ar fuma, cei care nu fumeaza si au sarutat pe cineva care fumeaza stiu senzatia, mie personal nu mi plac si nu as accepta ca prietena mea sa fumeze.

| elys_9798 a răspuns:

De ex eu cred ca este ceva firesc, nu mi se pare absurd ca o fata fumeaza, acum fiecare cu plamani lui