Pai cum zice si @alllinna o sa mai fie mii de situati de genul asta, daca nu`ti place trebuie sa mergi mai departe, o sa gasesti o persoana cu care o sa-ti placa sa stai sa vorbesti, o sa-l iubesti etc etc, intr-adevar te`ai purtat putin imatur dar e alegerea ta ce faci, sincer si eu am trecut printr`o situatie din asta dupa o saptamana simteam ca nu`mi place deloc de fapt dar nu am renuntat si acum am 5 luni de cand sunt cu el si nas vrea sa-l pierd pentru nimic...
succes
...ar trebui sa se gandeasca mai bine la ceea ce isi doreste ea inainte de a incepe o relatie...sa vada daca au ceva in comun, daca se potrivesc.
Pai doar nu ai de gand ca la 17 ani sa te opresti la un sg baiat si eu am patit-o, imi placea la nebunie un baiat si cand il aveam nu imi mai placea...stai linistita ca ne vine randul fiecareia
! 7 ani? si isi face atatea iluzii? nu stie ca daca se gandeste prea mult la ceva acel lucru nu se mai intampla?! spune-i prietenei tale sa nu isi mai faca atatea visuri pentru ca dupa acea i se face frica si nu se mai intampla nimic.si in 2-3 zile sa nu-i mai placa de baiatul acela? cred ca nici macar nu l-a placut ci doar a avut acea senzatie.