| roxynikkkk a întrebat:

Ce credeti despre o persoana care isi doreste moartea din dragoste? P.S: nu eu sunt aia...

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Persoana aceea nu a ajuns sa vada partea frumoasa a vietii, ori trece printr-o mare suferinta pa care o tine in ea, distrugandu-se.Ar trebui sa se gandeasca ca a primit viata, si nu sa se gandeasca la moarte, si mai apoi nu cred ca exista persoana care sa merite sa te omori pentru ea.Ea se va duce pe cealalta lume, pe cand el se va distra bine mersi si-si va trai viata.Deci are rost sa-ti iei viata pentru cineva, pentru ca nimeni nu si-ar lua viata pentru tinehappy

8 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Oameni retarzi şi inconştienţi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui omorâtă imediat. Să nu împută lumea cu inepţiile pe care le tot debitează la momentul respectiv, ca peste 2 săptămâni să spună " Gata, mi-a trecut, nu mai vreau să mă sinucid ".

| WildDream a răspuns:

Cred ca o astfel de persoana are ceva probleme la mansarda...

| Stephh a răspuns:

Că e o proastă. Sincer acum straight face. Îl iubeşti, ştiu. Am trecut şi eu prin astea dar frate, mai există băieţi, nu numai unul. Dacă acel băiat e prea prost şi a făcut o fată să vrea să facă asta, e un fraier. Aş face APROAPE orice dacă iubesc pe cineva, dar asta CLAR nu. Nu merită. Ştiu, suferi, dar nu trebuie să-ţi iei viaţa pentru un prosthappy. Sper că te-am ajutat!

Răspuns utilizator avertizat
| Insigna a răspuns:

Depinde despre ce dragoste este vorba

| uncas a răspuns:

Buna,
Am o parere foarte proasta despre cei care isi pun capat zilelor din cauza unei iubiri.Adica nu-i inteleg, sunt atatea fete in lumea asta; Da bine inteles daca persoana respectiva ai fost cu ea un timp indelungat si ai petrecut clipe frumoase normal sa-ti para rau, sa nu te simti bine, sa nu mai cezi pe altcineva in fata ochilor, dar nu sa-ti iei viata.

| danuttz04 a răspuns:

Salut in primul rand cred ca are nevoie urgenta de un psiholog in al doilea rand nu cred ca este nevoie sa ajungi la moarte pe ca persoana pe care o iubiesti sa te observe si trei gandeste-te ca daca incerci in continuare sa ii atragi atentia poate pana la urma o sa i se deschida inima si o sa ai snse mari sa fie numai a ta.Deci eu cred ca nu ar fi ok daca cineva s-ar lua viata din dragoste.