| SabinaRsT a întrebat:

Ce credeti despre o relatie in care exista diferenta de 5 ani intre cele doua persoane?

Răspuns Câştigător
| Roberta a răspuns:

E ceva normal, dar acum depinde de circumstante, eu am avut o relatie cu un baiat de 27 de ani si eu aveam 15, dar tipul acesta de relatii nu dureaza. Iti spun din propia experienta, desi prefer tipi maturi, am ajuns la concluzia ca tot pustanii sunt cei cu care poti avea o relatie de un timp indelungat oh go on. sa-ti fie de binebatting eyelashes

6 răspunsuri:
| MasyNNNN1 a răspuns:

Parerea mea sa te desparti de el.Nu este o relatie de un timp indelungat

| Cici_6929 a răspuns:

O relatie destul de normala. E si cazul meu. Eu am 16 iar el 21 si nu vad in asta nimic straniu. In plus dupa parerea savantilor diferenta de virsta ideala este de 4-5 ani. E ok)))

| Cici_6929 a răspuns:

Pai ce sa cred asta e si situatia mea: eu am 16 iar prietenul meu 21 si nu vad nimic rau sau straniu in asta. De fapt depinde de persoane. In fine dragostea conteaza nu virsta celor 2. In plus psihologii afirma ca diferenta de virsta ideala intre sotzi este de 4-5 ani.

| Cici_6929 a răspuns:

Pai ce sa cred asta e si situatia mea: eu am 16 iar prietenul meu 21 si nu vad nimic rau sau straniu in asta. De fapt depinde de persoane. In fine dragostea conteaza nu virsta celor 2. In plus psihologii afirma ca diferenta de virsta ideala intre sotzi este de 4-5 ani.

| YourFriend a răspuns:

Varsta nu prea conteaza intr-o relatie... conteaza ca il iubesti sau nu si invers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 19 ani iar iubitul meu 27 laughing si suntem impreuna de 1 an si 5 luni... mi s-a parut ciudat la inceput, dar m-am obisnuit, iar acum nu mai am nici o problema tongue