Am eu o prietena asa:ba apare in viata mea, ba dispare cu lunile!
De exemplu, n-am mai vorbit cu ea de vreo 2 luni; nu ca n-as fi incercat sa reluam legatura, dar ce rost are daca ea nu e statornica intr-o prietenie si ma evita desi n-am facut absolut nimic?!
Adevarul e ca persoanele astea nu merita sa aiba un prieten!
Pai, am patit-o. aveam un prieten foarte-foarte bun si ne intelegeam minunat. la un momentdat si-a facut o iubita geloasa si posesiva care i-a interzis sa mai vorbeasca cu mine. asa ca baiatul a disparut din peisaj: m-a scos din lista de prieteni de pe facebook, mi-a barat apelurile, m-a sters din lista de mess. bun. dupa 10 luni, s-a despartit de tipa si a aparut ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si a inceput sa vorbeasca cu mine ca si cand nu ne-am mai fi vazut de 2 zile, nu de 10 luni. dupa 2 saptamani de prietenie, s-a impacat cu tipa si iar m-a trecut la ignore. asa ca eu am pus piciorul in prag, i-am zis ca nu sunt prietena cu el doar cand poate el/ cand il lasa iubita, asa ca sa nu ma mai caute. si cu asta basta. n-am nevoie de prieteni de genul asta in viata mea.
Am iubit un asemenea tip.Am 22 de ani in prezent si de la 17 ani stau cu un asemenea tip.Inainte sa avem o relatie sexual, tipul disparea cu lunile, apoi ma contacta la telefon si zicea ca a avut probleme. A facut asa de trei ori, apoi a ramas cu mine pana nu ne-am mai inteles dupa 2 ani si acum a disparut iar.Sunt imaturi, iresponsabili, si, oricat te-ai stradui, tot nu se abtin sa dispara.
Au fost rapiti de extraterestri care le-au conat cururile! fereste-te de ei!
A) fac pe interesantii
b) Sunt interesanti
c) Aveau o misiune strict secreta
d) Niciuna din cele de mai sus.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: