| DyaLove a întrebat:

Ce credeti despre relatiile de dupa monitor? big grin

Răspuns Câştigător
| Cherilyn a răspuns:

Daca ajungi sa te cunosti in realitate cu persoana respectiva, se poate sa va mearga.
Varul meu a cunoscut o fata pe fb si acum sunt aproape casatoriti happy

Mie nu mi se par OK. Nu stii mai nimic despre persoana respectiva, in spatele acelui monitor poate fi un pedofil care se da drept un baiat de 17...
In ziua de azi sunt periculoase astfel de relatii...
Sper ca te-am ajutatbatting eyelashes

14 răspunsuri:
| liz23 a răspuns:

Nu sunt relatii de dupa monitor, practic vorbesti de o relatie virtuala, in nici un caz reala.Eu sunt de parere ca fiecare face ce simte, iar asta nu e de condamnat. Pe internet socializezi, vorbesti cu diferite persoane poate mai usor pentru ca esti in zona ta de confort, iar dupa un timp automat vine si momentul adevarului in care te intalnesti.Atunci se decide daca e sau nu relatie, in functie de sinceritatea expusa pe internet si de cum va simtiti unul in prezenta altuia.

| NickiMinaj a răspuns:

Sunt ok pentru kinderi.

| Alexaa_4438 a răspuns:

Pai relatiile virtuale mi se par o porcarie pentru ca nu poti stii niciodata daca persoana cu care esti "intr-o relatie"vorbeste serios sau isi bate joc de tine.Totodata mai este si o dovada a lipsei prieteni.

| MasterYoda a răspuns:

Depinde de monitor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca exista dar pot sa spun ca am tinut intr un fel la cineva doar vorbind pe net. Dar cred ca mai bine ai incerca sa ti faci o relatie reala, in cazul meu vorbitul pe net nu a ajuns la nici un rezultat dar tu poate o sa ai mai mult noroc.Bafta!

| Hash001 a răspuns:

Nu exista asa ceva laughing

| costellodonatz a răspuns:

De rahat?

| Lia09 a răspuns:

Astea nu-s relatii! happy

| Chitaila a răspuns:

Sincer? ...Sunt cele mai false relatii.

| hitman112 a răspuns:

Daca nu te intalnesti cu persoana respectiva atunci nu e nici o relatie.

| Rollwo a răspuns:

Fail.

| Bogan9028 a răspuns:

Nu se stie de ce dai...

| andree1705 a răspuns:

Acestea nu se pot numi relatii. Da. Ca vorbiti pe mess [de cele mai multe ori] si apoi va vedeti, e una. Dar de aici pana la o relatie pana la urma virtuala este o diferenta.

| Blueaddicted a răspuns:

Lame.

Întrebări similare