Da, se poate! De exemplu eu in Iunie 2012 m-am cunoscut cu o fata din Oradea, eu fiind din Brasov, si in Septembrie 2012 ne-am combinat. Am stat 2 luni fara sa ne vedem, si chiar in aceste 2 luni fara a ne vedea, am inceput sa ne atasam unul de celalalt si era acea flacara a iubirii. De atuncia noi nu ne-am despartit, ne stiu ambele familii de mine si de ea, ne vedem aproape in fiecare vacanta (ea fiind inca la liceu) de aceea e mai complicat... dar dupa ce va termina scoala va fi mai usor sa o iau sa stea la mine
Super.Iti doresc sa va iubiti mult.
Multumesc frumos!
"Poate exista iubire intre cei doi sau poate ajunge o relatie de genul serioasa? "- Bineînţeles, cu o condiţie: ca cei doi să se întâlnească în realitate şi să simtă ambii "acel ceva".
Mno, viaţa asta e aşa imprevizibilă. Se poate întâmpla orice.
Orice e posibil, dar eu nu prea cred in din astea.
Baietii nu mai au sentimente in utima vreme.
Vor altceva de la fete
Eu cred ca te poti indragosti de cineva cunoscut pe internet, dar o relatie adevarata, serioasa, trebuie sa existe si in realitate. Te cunosti cu cineva pe internet dar daca vrei cu adevarat o relatie trebuie sa va intalniti si in viata reala. Din pacate sau din fericire felul de a fi al omului e destul de diferit in mediul online fata de realitate. Din pacate pentru ca multi monstrii se ascund dupa un nume si o imagine draguta si din fericire pentru ca exista persoane timide care se pot deschide intr-o conversatie online pentru ca se simt mai in siguranta.
Eu l-am cunoscut pe prietenul meu pe internet si avem o relatie (reala, nu virtuala) de 6 ani. Ne-am cunoscut, am vorbit, ne-am placut, ne-am intalnit si aia a fost, dar nu am avut niciodata o relatie virtuala. Si a mai existat cineva pe care l-am cunoscut online si pentru care am avut sentimente.
Deci da, se poate, dar repet, relatia sa se desfasoare in mediul real, nu in cel virtual.
păi acum majoritatea se cunosc pe internet normal că poate ține, dacă o întâlneai pe stradă, ce? nu era același lucru? și da, cunosc.
Ma refeream si la cele de la distanta
fără să se fi văzut?
Normal ca poate, candva sa se intalneasca si in realitate dar deocamdata sa zicem ca se cunosc doar cu ajutorul web-ului, pozelor si chatului si e distanta geografica intre ei.
păi aia nici măcar nu o poți considera relație. dar de ce întrebi? ai găsit vreo tigroaică?
Nici daca vorbesc de vreo 6-7 ani?
Nu, nu
nu te cred, mincinosule. dacă faci tigrișori, îi botez eu chiar dacă... dar cine vorbește atât cu speranța că, cândva vor avea o relație? nu prea văd asta posibil.
Uite asa devenim rude(daca il botezi tu)
merge, oricum aproape suntem vecini
De aici si pana la a face revelioane impreuna e putin