Depinde intotdeauna de cei doi, de maturitatea lor, de capacitatea lor de comunicare, de dorinta aproape incapatanata sa-si demonstreze puterea sentimentelor.
Unele merg!
Eu una nu cred in astfel de relatii, multe relatii nu rezista dar unele daca sunt bazate pe dragoste, incredere si respect da, rezista, cunosc un caz in care acum sunt casatoriti si sunt bine mersi
Depinde de persoane, cat de fidele sunt intr-o relatie :-s. Eu am un prieten care este in Spania de cativa ani...si de 7 luni are o relatie cu o vecina de a mea. Pot sa spun ca ei chiar se iubesc..desi nu s-au vazut de mult timp. Totul este posibil daca ai vointa si rabdare!
Nu stiu daca daca merge sau nu, eu vorbesc ce am observat eu
1 in primul rand ai nevoie de o mare credinta sa crezi in vorbe fara a avea o baza reala
2 cum sa crezi in asa ceva cand in fata ta te inseala persoana iubita?
mai sunt atatea motive da sper ca ai inteles, sfatul meu cauta din orasul tau
Depinde, dacă ai norocul să dai de cineva care chiar dă dovadă de încredere şi e în stare să ducă o relaţie la distanţă, mai departe. Cândva o să vă şi puteţi vedea. Am avut o relaţie de un an şi ceva la distanţă şi sincer, a fost ceva frumos, păcat că a luat sfârşit.
Depinde de la caz la caz, depinde de temperamentul pe care il au, daca exista rabdare, sinceritate, incredere ar putea merge.Insa trebuie sa iei in calcul ca o sa fie extrem de greu.
Depinde de distanta si cat de des va vedeti. Eu am avut o relatie la distanta dar la noi nu a mers deoarece fata cu care am fost se enerva foarte repede
Depinde,daca se iubesc si au incredere in ei merg relatiile.Ti-o zis din propia experienta.Am avut o relatie de 2 ani la distanta :*
Aici nu prea merge pe incredere si asa, nu au cum sa se intalneasca, si pana la urma tot " se insala" asta e, relatiile la distanta nu merg, parerea mea
Depinde de cat de atasati sunteti, daca sunteti foarte apropiati nu veti avea nici o problema, puteti sa vorbiti pe mess. :*