| LostInDreams a întrebat:

Ce credeti despre sentimentul dragoste? V-ati sarutat pana acum? Cand ati avut parte de primul sarut? Sentimentul de dragoste se modifica in functie de persoana de care iti place? Ar merita sa traiesti fara sa te indragostesti. fara sa saruti, sa fi sarutat? fundita:X

Răspuns Câştigător
| Georgiana_4310 a răspuns:

Salut! Primul sarut...pe la 15 ani cu tipul de care eram indragostita. A fost super. Da, se modifica sentimentul in functie de persoana cu care esti.Ar fi mare pacat sa traim fara sa iubim si sa fim iubiti, cu toate ca, cateodata suferim din dragoste

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E frumos cand simti ca esti indragostit. A face sex fara sentimente implicate pentru mine nu inseamna nimic. Adevarata placere e cand faci dragoste. Altceva e cand saruti o fata care iti place si altceva cand saruti o fata la misto.

| catthshshshs a răspuns:

1. Este cel mai frumos sentiment din care exista.
2. Primul sarut a fost undeva pe la 16 ani, cu primul meu prieten.
3. Sentimentul de dragoste poate fi mai intens sau nu, depinde de fiecare.
4. Nu merita sa traiesti fara dragoste, eu cel putin nu as puteawinking

| Smarandica a răspuns:

Se pare ca ai dat de primele săruturi ale adolescenţei tale şi simţi fluturaşi în stomac, profiţi de prima ta iubire şi de trăirile profunde ale vârstei tale.totul ţi se pare minunat, căci să iubeşti e minunat.Eu cred că o persoană care e foarte ocupată. are bani cu căruţa dar nu are parte de dragoste, de dragostea unui cămin. aceea nu e o persoana pe deplin fericită, căci banii nu aduc fericirea!
Şi nu, nu merită sp trăieşti fără să iubeşti!

| katty_6203 a răspuns:

Primul sarut cu adevarat e de neuitat.Prima iubire la fel.Am avut sansa de a ramane si in prezent cu el, primul meu prieten, unica mea iubire si sper sa nu ne despartim niciodata, ne iubim enorm de mult si in prezent!