Eu n-as putea sa fac sex cu o persoana pe care nu o cunosc destul incat sa am incredere ca ceea ce facem, va ramane doar intre noi.Si mai e ceva, daca faci sex la prima intalnire, relatia n-o sa mearga pentru ca dorinta de cunoastere a partenerei/partenerului dispare din momentul ala.Simti ca il cunosti destul incat sa crezi ca nu e bun/a pentru o relatie de lunga durata, ci doar pentru sex.Iti spun din proprie experientza ca asa e
Depinde de vârsta persoanelor, adulții peste 25 de ani gândesc altfel, decât cei care nu au încă 24 de ani!
Pur si simplu dupa prima intalnire nu prea merge.Nu stiu,dar eu zic ca daca faci acest pas cu cineva o faci din iubire,nu din moda sau stiu eu ce alte chestii, iar dupa prima intalnire nu cred ca poti sa zici ca iubesti o persoana, pentru ca nu o cunosti indeajuns.Asta e parerea mea. Poate multi gandesc intr-un mod diferit.
Sunt contra sexului la prima intalnire
nu cum te-ai cunoscut direct in pat, ai tot timpul mai intai sa te cunosti si apoi sa faci dragoste,
asta e parerea mea si mi-o sustin.
Copii abtineti-va! sexul la prima intalnire este extraordinar, fara implicatii sentimentale e si mai OK.