Ca baiat, nu pot sa spun decat ca nu ofer unei fete decat daca primesc si eu. Sa primesc, da, imi place, dar parca tot tavaleala e cea mai placuta. Sau poate un 69.
Nu mi se pare ceva scarbos daca fata e curata si epilata, nici nu pot spune ca imi place extraordinar sa ofer asta unei fete, dar intr-o relatie unde primesti, trebuie sa si oferi.
Nu stiu ce caut pe aici dar na, am vazut asta pe mail.
Cine zice ca nu o sa faca niciodata asta si ca e scarbos, nu a trecut de 13 ani.
Asta e realitatea. Cand o sa cresteti o sa vedeti si intelegeti.
Eu cred ca sexul oral(ca si sexul anal de altfel ) este o practica normala intr-un cuplu si este recomandat atata timp cat ambii parteneri sunt de acord. Nu vad nimic murdar si scarbos in asta atata timpcat exista igiena.
Mie imi face mare placere si sa primesc si sa ofer.E un lucru care mai aprinde relatia din dormitor.
Din cate vad la avatar, la varsta ta nu ar trebui sa te preocupe aceste lucruri.Sexul oral este un act pe care il fac amandoi de comun acord si nu e treaba noastra sa ii judecam.Tu daca vrei sa nu faci, nu fa.
Pai ce sa cred, este ceva normal este ceva cu care satisfaci baiatul pe deplin.
Buna
Pentru mine sincer ca sunt baiat, mi se pare gretos. Doamne, daca as fii femeie nu as face niciodata asa ceva.
Ai grija de tine.Te pup.
Mda.Dar ma refer din punctul de vedere si al unui baiat, cu sensul daca el ar vace-o vreounei fete.Ca doar nu femeile fac asa ceva.
Eu as face, dar nu oricui
Este super, doar din prima pare ingrozitor, merita sa-l incerci daca doresti senzatii noi si sati satisfaci partenerul