| Gabi87_2917 a întrebat:

Ce credeti despre vorbele acestui barbat care isi spune parerea despre femei? Eu sunt total de acord cu omul!
http://www.youtube.com/watch?v=2jdQYt1pgeU

Răspuns Câştigător
| alliwtsa a răspuns:

Om fi noi asalaughing cum zice retardatul ala, dar nu puteti rezista o saptamana fara noitongue

13 răspunsuri:
| unknow a răspuns:

Pai, in caul asta, j u trebuie s fi tinutA la respet, dresatA! sa nu exagerezi mai fata! laughing) sa fi tinutA sub papuk laughing)) offff, mi-ai inveselit ziua!laughing ce retarzi!

Răspuns utilizator avertizat
| BubuLina999 a răspuns:

Gaby iti zic sincer ca femeile chiar pot sa faca orice daca.si propun acest lucru. dar sa stii ca acest video chiar e interesant si arata mintea barbatului! lol

| TheSpecialOne a răspuns:

Lol ce se distrau baietii acolo... erau la serviciu si iaca mai pierdeau vremea

| ImHereForYou a răspuns:

Pe scurt:estre fffff sincer
bv lui ca are curaj

| Just1dream a răspuns:

Adica fiind de acord cu ce zice barbatul ala tu desconsideri total femeile si consideri ca nu sunt bune la altceva decat la procreare si perpetuarea vietii si ca femeia peste 45 de ani nu merita sa traiasca, ci trebuie eutanasita "cu blandete".
astea sunt vorbele unor misogini si daca voi puteti trata niste suflete ca pe niste caini tinuti in cusca sunteti josnici

| MadnessCaffe a răspuns:

Daca ati fi citit si comment-urile ati fi vazut ca

ESTE UN ACTOR SI RECITA DINTR-O PIESA DE TEATRU!

Se pare ca e un actor destul de bun dupa cum reactionati toti de parca v-ar fi ucis familia si v-ar fi dat foc la casa happy

| annammaryya a răspuns:

Daca tu crezi ce zice idiotul ala esti un gay.A si sa se f**a cu barbatii daca nu ii plac femeile. Oricum unii dintre ei is mult mai porsti ca noi probabil ei au o mili sutime din creierul nostru nu noi avem cu 1/3 mai putin ca ei.Si sa inchei cu ceva dar nu va suparati ca e vulgar toti care cred asta sa se f**a de 3 ori pe zi cu el.

| deian7 a răspuns:

Foarte adevarat mersi pentru postare.

| AndreiC a răspuns:

Este o piesa de teatru. Succes in viata ta patetica si plina de ura.

| ganton a răspuns:

Sunt de acord. I-am dat bookmark. Cauta Dick Masterson pe youtube big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

daca esti de acord cu el pupa-l undevawinking

| bogdan121_5952 a răspuns:

In cea mai mare parte avea dreptate