Nu e o zicala,e doar un status plin de frustrare al celor care sunt incapabili sa iubeasca.
O "razbunare" a celor care au fost respinsi,parasiti sau alungati,dupa ce si-au imaginat ca iubesc si ei pe cineva.
"Ura este razbunarea lasului,pentru ca este intimidat"-Honoré de Balzac.
Tot ceea ce a creat vreodata omul,literatura,muzica,pictura, sculptura, au la baza dragostea; talentul si genialitatea au aparut ca reactie si exprimare a sentimentelor de iubire!
Dupa acest status Beethoven, Dante, Michelangelo si Shakespeare ar fi niste fraieri, scriu asta si ma mir ca nu se deschide pamantul sub mine sa ma inghita!
"Nu există suflet, oricât de aspru, care să nu cedeze, mai curând sau mai târziu în faţa dragostei."- Pierre Corneille.
Ca sa stii.
Mare filosof cel care a spus asta.Şi e cât se poate de adevărat.Decât să te complici şi să suferi, mai bine renunţi.Cine simte, ştie.
Fraierii zic asta.Nu cred ca exista fata sau baiat care sa nu doreasca sa cunoasca in viata macar o data cum e sa fii indragostit.
Nu e adevarat!
Iubirea chiar are valoare pentru cei care stiu sa o aprecieze.
Si poate da, poate iubirea te face mai sensibil, mai bun, te face sa zambesti cu sufletul. Dar asta nu inseamna ca daca iubesti esti fraier, daca lasi o persoana sa plece de langa tine pentru ca din suferinta ta poti face fericirea acelei persoane asta nu inseamna ca esti luat de fraier, inseamna ca iubesti... si crede-ma iubirea nu e pe gratis!
O zi buna
Atunci cand suntem tulburati si afectati emotional, se intampla adesea sa spunem si sa facem lucruri pe care mai tarziu le regretam...
Mai bine zis drogurile sunt pentru fraieri... n-are treabă una cu alta în zicala ta.
E o prostie, eu cred că prin iubire trăim zi de zi.
Aici nu mă refer doar la cuplu, dar cred că ști unde bat.
Nu cred bre!
N-oi fi eu aia sensibila de aici, mai ales de la categoria asta, da' si eu iubesc.
Orice om cred ca-si iubeste parintii(/parintele).Eu imi iubesc si chitara.
Chiar esti de-a mea eu le iubesc pe toate 3!
Stiam deja ca iubesti chitara.
Iar despre parinti cum am zis, toti isi iubesc parintii macar putin daca nu foarte mult.
Absolut!