| Dizzydizz a întrebat:

Ce credeti, Dupa o despartire e bine ca pers sa se combine pentru a uita partenerul sau sa ramana singur?

Răspuns Câştigător
| CevaNormal a răspuns:

A te combina dupa despartire ca sa-l uiti a cea mai mare prostie din viata, ok, daca imi spui si mie cum ai sa te simti dupa aia, e ok,? sau cum iti imaginezi tu ca ai sa-l uiti? this is bulls ***, sorry de expresie, pur si simplu stai in baca ta, si traieste viata fara complicatii mari

13 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E mai simplu să uiţi de partenerul pe care l-ai avut înlocuindu-l cu altcineva. Dar nu e întotdeauna varianta cea mai bună.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Dacă rămâi singură ai prea mult timp liber şi te gândeşti la el.

| butt3rfly16 a răspuns:

Daca ai tinut la acea pers cel mai bine e sa incerci sa nu te mai gandesti la cea fost si combinandu-te imediat dupa despartire cu altcineva e cea mai mare prostie, deoarece ranile nu sunt ink vindecate si iti faci tie rau si celulilalt pr ca il amgesti. Cel mai bine e sa lasi timpul sa treaca si iti garantez ca il vei uita treptat.Bafta!happy

| simoSTAR a răspuns:

Dupa ce te-ai despartit de cineva ai nevoie de o pauza ca sa fii pregatita si sa vrei cu adevarat sa incepi o alta relatie. daca te combini imediat nu o sa mearga pentru ca te vei gandi tot la ex-ul si vei face diferente intre ei.

| georgiana a răspuns:

Stai o perioada si linisteste-te, apoi incearca sa ai mai multe cunostinte.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Si eu m-am despartit de el, au trecut 2 luni.am avut sanse sa fiu cu altcineva, insa, cel mai bine e sa fii pregatit.In mod special cand esti dezamagit/a in dragostesad

Răspuns utilizator avertizat
| litlleangel a răspuns:

Depinde, daca tii mult la acea relatie, si ai dori sa fii din nou cu acea persoana(sa o recuceresti)nu este bine sa apari deodata cuplat(a) in fata ei, deoarece ea isi va da seama ca esti indiferent(a) si va ajunge la concluzia ca nu mai tii la ea. Dar daca nu tii la acea relatie si doar esti obisnuit cu ea, dc nu? poti sa-ti fac prieteni de alt gen,(femin.masc.)nu neaparat sa incepi o relatie.

| crizantema a răspuns:

Eu sunt de parere ca e bine sa se combine, dar nu imediat dupa despartire, cam dupa 3 saptamani asa...

| dania2698 a răspuns:

Mai bine te combini cu altcineva

| manndarina a răspuns:

Simplu: Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte bine sa se combine cu mai multe persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bine ca o perioada sa ramana singura.
Prin asta ii demonstrezi acelei persoane ca a insemnat ceva pentru tine si ca nu ai stat cu ea doar pentru distractie sau ceva de genu'. Si chiar daca se combina, oare uita asa repede?