| lynes a întrebat:

Ce credeti?:E mai bine sa te indragostesti si sa suferi, sau sa nu iubesti toata viata cu teama de a sufer enorm?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din punctul meu de vedere e mai bine sa ramai singura toata viata dar poate vei avea parte de un tip sincer care sa nu fie nesimtit cine stie.

| andreeutzaa a răspuns:

Eu una cred ca iubirea sta la baza fericirii in viata.Desigur ceva ce te face extrem de fericit si la un moment dat se termina iti provoaca suferinta dar eu cred ca e mai bine sa iti amintesti cat ai fost fericit acea perioada decat sa stai toata viata in singuratate.E un pic de lasi.Eu una, de fiecare data cand o relatie se termina, chiar daca intr-adevar sufar pentru ca totusi tin la acea persoana am obiceiul de a fi fericita ca am trait acea perioada impreuna cu persoana respectiva.Stii cum se zice: mai bine sa iti amintesti cat de fericit ai fost chiar daca suferi decat sa regreti ca nu ai facut nimic pentru a incerca.

| unknow a răspuns:

Merita suferinta numai in caul in care si celalalt sufera; ...altfel, ORICE alta relatie e o joaca...o prosteala, o copilarealabatting eyelashes

| alylove15 a răspuns:

Mai bine te indragostesti si suferi...decat sa nu te indragostesti niciodata.

| Daysukki a răspuns:

Iubirea este cel mai placut sentimet.de aceea se compun multe cantece pe aceasta tema. este imposibil sa iubesti si sa nu fii ranit. daca iubesti o persoana cu tot sufletul i-ai da tot fara sa regreti.sa nu regreti chiar daca prierzi tot. daca as iubi o asemenea persoana atat de mult i-as da jumate din viata mea daca mi-ar cere-o. deci sa iubesti si sa suferi.suferinta iubii doare cel mai tare. trebuie sa o induri pana la capat asa nu vei regreta nimic, nicioadata.

| EuOO a răspuns:

Iubind şi suferind înveţi mai bine ce aşteptări trebuie să ai de la tine, cât şi de la ceilalţi. "Durerea trebuie să doară", atunci când e cazul. Dar nu uita, după fiecare ploaie, apare un curcubeu!

Răspuns utilizator avertizat
| Butterfly0 a răspuns:

Mai bine te indragostesti si suferi pentru ca asa simti ca traiesti, daca nu ai iubi de teama de a nu suferi ii ceva prostesc pentru ca viata ii scurta si trebuie traita din plin cu bune si rele, nu exista on care sa nu sufere din dragoste

| Minnie a răspuns:

Din exeprienta mea de viata, acum, azi, daca ar fi sa aleg, ca mai bine nu as fi iubit toata viata decat sa iubesc si sa sufar. Ce nu stii nu te doare.

| Ianna33 a răspuns:

Daca ti-e teama nu traiesti deloc.

| chiritescu a răspuns:

Sa te indragostesti si sa suferi... Iubirea e pe primul loc parerea mea

| Bailey a răspuns:

Pai... este o vorba : " daca nu suferi, nu iubesti "
Nu poti trai fara iubire. De fapt o viata in care sa nu iubesti este o viata fara sens.
Este imi bine sa te indraostesti si sa suferi.winkingFunda? :

| Amaya a răspuns:

Mai bine sa te indragostesti. E normal sa si suferi intr-o relatie pentru ca atunci cand tii foarte mult la cineva, esti usor de ranit. Iubirea creeaza slabiciuni, iar daca suferi nu trebuie sa fie neaparat vina celuilalt. O relatie ne ajuta sa ne maturizam, ne defineste ca personalitati, ne ofera o noua viziune asupra vietii. Ne face fericiti. Pentru ca nu este iubire daca nu aduce si fericire. Prin urmare, e bine sa te indragostesti si sa risti sa suferi pentru ca acea suferinta nu va fi mai mare decat fericirea de a fi cu cel drag.

| llylaav a răspuns:

Sec. daca nu suferi putin nu simti ca traiesti

| llylaav a răspuns:

Viata aduce atat bune cat si rele

| badboyvlad a răspuns:

NICI UNA NICI ALTA! Traiesteti viata la maxim, si nu vei regreta nimic! :-p Frica e o prostie!

| YuriBoyka a răspuns:

Pai sa te indragostesti si sa suferi...decat sa suferi enorm.

| BiancaMihaella a răspuns:

Sa iubesti jh s suferi ptk asa descoperi c inseamna s iubesti, suferinta face parte din iubire dar nu te gandi ca dk un baiat/fata t face sa suferi se termina lumea la el/ea ptk sunt f0arte multi/multe baieti/ fete jh la momentul potrivit vei descoperi adevarata drag0ste. stiu din propria experienta...

| Dianis a răspuns:

Hei happy Nu exista iubire fara suferinta. Cnd incepi sa ti la o persoana, poate chiar atat de mult incat s-o iubesti, iti pasa enorm de el/ea. si de tot ceea ce face. Sa iubesti acoi cred ca e cel mai frumos lucru de pe pamant asa ca nu cred ca exista om care nu iubeste. Concluzia si parerea mea este ca trebuie sa te bucuri de aceasta viata, sa iubesti, sa zambesti, sa plangi, sa suferi happy.