| alexcoman34 a întrebat:

Ce credeti este corect sa faceti sex cu o persoana care nu simti nimic pentru ea?

19 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

De asta se numeste sex, nu implica sentimente, doar descarcare a energiei sexuale.
Nu e corect sa faci sex cu o persoana care crede ca faceti dragoste.
Cauta in viata ta sa faci numai dragoste si n-o sa ai de pierdut nimic.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este corect să te folosești de aceea persoană?
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Daca nici respectiva nu-i atasata sentimental de tine, atunci se numeste "prietenie cu beneficii". Dar este imposibil ca aceasta situatie sa dureze, decat daca ambele persoane au sentimente pentru altcineva, si atunci inseamna ca ele inseala fiecare pe acest cineva. Sau nu sunt in relatie cu acest cineva, si atunci se "imbata cu apa rece"?
Hmm, este corect sa faci sex cu cineva atata vreme cat nu profitii de slabiciunea lui (financiara sau sentimentala).

| IloveME a răspuns:

Daca sentimentele sunt comune, adica nu exista sentiment in ambele parti si din comun acord cele doua persoane mature decid o noapte de aventura mi se pare corect!
Ceea ce nu mi se pare corect este ca cealalta persoana sa aiba sentimente, iar tu sa profiti de ceea ce simte ca sa-ti satisfaci problemele sexuale!

| mona a răspuns:

Nu este corect, cel putin asta e parerea mea

Răspuns utilizator avertizat
| consilierultau001 a răspuns:

Nu mi se pare normal sa te oferi cuiva care nu te merita

| Shammal a răspuns:

Este corect, pentru ca vei simti

| GirlLăvHell a răspuns:

Daca nici ea nu simte nimic pentru tine, da.

| RAY a răspuns:

Sexul nu trebuie facut din a presupune obligatie fata de cineva, sexul e o nevoie ca bautul apei, respiratul, nu trebuie sa simntim ceva pentru acea persoana sau sa avem vreo obligatie pentru ea

| greyhound a răspuns:

Nu e frumos, dar e sanatos

| Voidwithin a răspuns:

Fiecare judeca in felul lui, eu zic sa faci ce vrei pentru ca poate dupa vei simti ceva pentru ea.

| usuk a răspuns:

Friends with benefits...agreed! lol

| DorelExpertu a răspuns:

Nu,exceptia fiind daca e "curva"da

| RefinedStrings a răspuns:

Pot sa iti raspund si la misto si serios.
Nu este corect. Dar daca ea vrea, de ce nu?
Nu este corect, dar este bine.
Este corect daca ati discutat despre asta in prealabil.

| Patricia13BlackCat a răspuns:

Nu, mai mult te folosesti de ea.
pa

| cokko a răspuns:

Nu e vorba de corectitudine, dar nu e frumos pentru tine insuti (daca esti fata) sa faci sex asa.....cu oricine, daca esti baiat, merge happy

| Stefana666 a răspuns:

Nu,nu este corect. Dar daca esti beat, drogat atunci nu mai conteaza nimicwinking

| Bulgaru_Ady_1990 a răspuns:

Daca asta nu impune si o relatie cu persoana aia, normal ca DA