Un lucru e clar...viata nu are rost fara acest cuvant!
Exista ambele si difera. Dragostea e un sentiment prea frumos si foarte rar as zice,pe care multi il confundam cu pasiunea, obisnuinta, nevoia de a avea pe cineva alaturi...Consider ca senzatia de atasare e un pas spre dragoste dar nu e obligatoriu.Te poti atasa de cineva si fara sa il iubesti, si poate nu il vei iubi niciodata deoarece in acea persoana gasesti mai mult un prieten.
Exista dragoste,exista iubire,exista atractie, exista fericire
Doar sa o intalnesti si apoi vei stii ce inseamna si ca exista, dar nu ai sa o poti exprima oral.
In unele cazuri exista dragoste iar in altele senzatie de atasare.De exemplu eu simt o dragoste enorma pentru parintii mei, dar pentru prietenele mele simt o senzatie de atasare.Deci dupa parereea mea exista amandoua.
La adolescenti e senzatie de atasare.Cand devi mai matur, aceasta se transforma`n dragoste.Sunt de acord cu aman2. App. Asculti Spike?
Da. E greu sa iti raspund. O sa ajungi sa simti si tu ca te atasezi si iubesti pe cineva. Te simti foarte bine cu o persoana faceti multe lucruri impreuna si va potriviti in anumite chestii si asa rezulta atasamentul fata de o persoana.
Asta este pentru @SunshineGirl " nu exista dragoste ci doar senzatie de atasare"
"Nu exista genii doar oamnei care stiu prea multe
Nu exista femei tacute, doar femei surdomute"
True, true, toata melodia e reala.
Mada întreabă:
KidDaCuOcHiAlBaStRi întreabă: