Este alegerea ta, noi iti dam numai cateva sfaturi, dar nu e indicat sa-ti incepi viata sexuala la 13 ani...acum trebuie sa inveti sa te bucuri de viata.
Nu te lasa pacalita de baieti, ci bucura-te de copilarie, caci o sa o timp si de iubire. Te pup!
Nu crezi ca esti cam mica eu am tot 13 ani si niciodata nu m-am gandit l asa ceva la mine pe primul loc este cartea mai gandeste-te
Uite-acolo un tufis,
Iau un baietel de mana
Suge-i acadeaua buna
Si pleaca pe furis.
Eu zic să iți începi viata de elev, peste 2 zile asta va fi viata ta. Doame ce c u r ve mai ajung si pe site-ul asta TPU ar trebuie la înregsitrare să pună un test de inteligență Curvo! Învață, să scrii si după acea posteaza intrebări pe TPU! Părinți tăi stiu ce faci tu pe Internet, sau în viața reală? Ce educație ți-au dat ție?
Doamne Maica Domnului Eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani si asta dupa rugaminti peste rugaminti, si dupa 6 luni de relatie (care a durat 4 ani apropo, deci nu regret ca am facut acest pas la 19 ani)...in fine cum te duce capul asa faci indiferent de varsta care o ai. Nu iti zic ca ar fi o greseala, daca tu iti doresti asa fa-o, dar la cei 23 de ani ai mei, am auzit fel si fel de fete care la 15-16 ani au copil de 2 anisori.deci cam pe la varsta ta l-au conceput. Esti inca mica, ai grija sa ai o copilarie fericita si normala, nu te grabi cu un lucru pe care ai timp toata viata sa-l faci.
Daca ai un iubit si te preseaza sa faci sex cu el (desi tu nu esti sigura ca iti doresti asta) mai bine pune-i lant.sau trimite-l la plimbare. Nu stiu ce om in toate mintile ar putea cere asta unei copile de 13 ani. Ori e un obsedat sexual, ori pedofil, ori prea prost pentru 2011. Gandeste-te bine; noi aici nu am facut decat sa-ti dam niste sfaturi, dar alegerea iti apartine in totalitate Numai bine
Crede-ma e o idee proasta:O.am 14 ani jumate si nici eu nu ma gandesc la asa ceva.
totusi, nu ma bag e treaba ta fa ce vrei cu viata ta.
Tias Recomanda xD uni incep de al 6 ani Daca ai cu cine fa-o, hai dai drumu, xD bafta( Atentie sa faci protejat):X funda?
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu e raspunsul, mult prea devreme, serios, asteapta macar pana la 16 ani
Intrea-o pe mama-ta ce crede daca iti incepi viata sexuala la 13 ani ea o sa-ti raspunda sincer
E cam tarziu nu crezi? pe la 10 ani trebuia.ma intreb asa.voi astea mici mai sunteti normale la cap? ce ar zice mata daca i-ai cere parerea? invata sa scrii mai intai si apoi te gandesti la vieti "sexoale" P.S:sper ca intrebarea a fost o gluma proasta
Da, e recomandat daca vrei sa castigi bani si daca vrei sa devi o mare tipa pe la tv!
Din celelalte intrebari puse de tine denota ca nici nu stii ce vrei de la viata. Am inteles ca esti EMO? Ai incercat toate modalitatile de a iti face rau si cum te-ai plictisit de ele, vrei sa vezi cum e si durerea aceea cand ai primul contact sexual?
Ar trebui sa te gandesti ca sex poti face si la 40 de ani, dar copilaria nu ti-o mai da nimeni inapoi. Sunt sigura ca nu realizezi ce pas mare e asta. Nu te juca cu el, mai bine joca-te in fata blocului.
Intrii in clasa a 6-a abia. Nu esti dezvoltata pentru sex. Organismul tau e facut intr-un anume fel, nu poti tu sa il fortezi pentru ceva ce nu e pregatit. Plus ca sunt sigura ca nici iubit nu ai. Din intrebari se vede ca esti o proaspat-adolescenta complexata. Vrei sa slabesti, vrei sa iti maresti sanii. Astea sunt copilarii. Pentru ca tu asta esti, un COPIL, Iar copiii nu fac sex. Intrebare pusa doar ca sa atragi atentia. Asteapta macar pana la 17-18 ani. Si atunci sa se intample cu un baiat la care tii si care tine la tine. Pentru ca este foarte important felul in care se poarta baiatul la primul tau contact sexual.
Bafta si spor la INVATAT!
Doamne, la 13 ani ar trebui sa fii si gravida si tu intrebi daca sa iti incepi viata sexuala?
Doamne baaaa. ce oamnei. A fost asa o intrebare. Vroiam sa vad parerile voastrea. Si nu ma mai sfatuiti cum sa invat da? am term cu 9.96. asa ca . Jetttt.
Poate ca esti o buna eleva in clasa, dar daca nu veneai cu prostioare din astea ai fi luat nu 9.96, ci cu 10 pe linie ca mine.
hai sa vorbim prieteneste. eu daca as fi prietena ta, as face tot posibilul sa te opresc. nu vrei sa pastrezi sexul pentru barbatul vietii tale? pentru un barbat care il iubesti?
hai si eu am 13 ani dar nu mi-a trecut niciodata prin cap asa ceva. Eram sa ma sarut odata cu un vecin de-al meu, si pe momen chiar vroiam asta, dar nu am facut-o pentru ca stiam ca o sa regret enorm. Acum daca as fi facut sex cu el? nu mas mai fi suportat pe mine insumi intreaga viata. Deci poate tie ti se pare ca vrei, dar ai incredere in mine ca dupa aia o saa regreti enorm!
Mie imi place copilaria fffff mult. imi place sa alerg, sa ma joc... In copilarie viata e desenata in roz si ni se pare ca totul este mai usor in viata adultilor : de fapt e exact contrariul. noi nu prea am experienta, dar de ex ia-i odata sarcinile mamei tale pentru casa : de impartit banii pentru facturi; de ingrijit casa ( si ma refer pe toata ); de dus la munca, etc. aminteste-ti ca daca te duci la munca nu ai decat o zi libera pe saptamana, iar noi elevii doua plus mici vacante si inca ne mai plangem, iar parintii nu au. ei poate se trezesc la 6 dimineata, dar tu la 7 sau mai tarziu. te rog nu crede ca vreau sa ma dau mare din contra vreau sa te ajut, si sa previn orice alta minora fara experienta de viata sa se mai gandesca la asa ceva. succes! bye
2 Cuvinte...
Esti Nebuna fatoo!
Invata dracu sa scrii intai si lasa sexu` pentru mai tarziu!
Daca incepi de acum, ajungi dracu pe centura.
Mdea Fetele din ziua de azi.
Ori ai scris intrebare asta pentru raspunsuri sa ajungi la intrebari populare, ori sa razi puitin. Raspuns coresct : adoua varianta .
...mda doamne fereste tebuia sa o incepi de la 7 ani acum e prea tarziu tute auzi ce vb ai chef de pulik mai tarziu fetito dupa 15 ani incolo nu acum la 13 ani te mananca in pzd
smileforme întreabă:
Hdyxfwfb întreabă: