anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti sa ma impac sau nu cu fostul meu prieten? Mi-a spus ca vrea sa fie o perioada singur, dar in tot acest timp nu a dat nici un semn, nu m-a sunat nici pe mess nu a zis nimic, doar o singura data m-a intrebat ce mai fac.Si pe strada cand ma vede este foarte zambaret. Ce sa mai cred? Mai tine la mine sau nu? Multumes:*

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, daca tine sau nu la tine doar el poate sti, tu trebuie sa iti dai seama de acest lucru, nu stiu, poate ca e confuz, poate chiar are nevoie sa fie singur o perioada si daca asa a vrut nu ai ce sa ii faci, trebuie sa accepti realitatea si sa ii respecti deciziile, asta e.Mai bine lasa-l sa fie singur si asteapta sa iti dea el un semn, sa te caute el si daca vrea sa va impacati atunci sa te impaci cu el daca crezi ca il mai iubesti si crezi ca merita, decizia iti apartine, ori il uiti, ori astepti pana se mai gandeste el, ori vb tu cu el si ii spui ce simti.

2 răspunsuri:
| Ruxyana a răspuns:

Ceau:*
poate ca este indecis ce sa faca si ce sa vrea de la viata
probabil ca tine la tine dar nu stie cum sa se exprime si cum sa vorbeasca cu tine...sunt sigura ca si in momentul acesta el se gandeste la tine
mai stai 2-3 zile si daca nu mai iti spune nimic...
vezii pe unde se plimba el de obicei si du-te sa vorbesti cu el.nu poti sa il asteptii toata viata sa faca el primul pas
pff sper ca sa te impaci cu el.stiu cum este sa fii despartita de baiatul la care tii (sau pe care il iubesti):*:*
si griji:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca inca mai tine la tine si cum spune si@monik16 astepta, sa faca el primul pas!