Totul depinde de vointa voastra. pe net puteti tine o relatie, dar in realitate, poate ca nici nu va palceti.
Stii ce se zice despre relatiile la distanta?
ca NU tin dar totul depinde de fidelitatea voastra, de incredere, si de vointa atat nimic mai mult
S-ar putea doar daca va veti doi sa faceti acest lucru.Am auzit multe cazuri in care relatiile la distanta esuau dar asta din cauza ca se inselau de la voi s-ar putea sa tina. Funda?
Depinde de voi. eu am o relatie la distanta de 4 luni si ne merge foarte bine. mai avem si certuri, dar e normal mai ales la inceput. iti spun din propria experinta ca relatiile la distanta se bazeaza pe incredere si sinceritate...restul vine de la sine. cateodata e mai bine ca suntem la distanta pentru ca nu avem cum sa ne plictisim unul de celalalt, dar cateodata ma gandesc ca nu ar exista certuri daca am fi aproape. in orice caz e o experienta foarte frumoasa si merita daca voi intr-adevar tineti unul la celalalt! poate tine si ani daca aveti de gand sa va faceti planuri de viitor si iubirea voastra e pura :*
Incearca. daca nu incerci nu ai de unde sa stii. eu am incercat. eu eram din Bucuresti iar el din titu si ne vedeam cand ma duceam la bunica. dar nu ma duceam in fiecare weekend, iar asta l-a determinat sa puna capat relatie
Hmmm.
Dragoste la distanta, nu stiu.e complicat! Daca exista incredere, o sa dureze ceva timp daca voi va intelegeti.Dar stii, nu distanta distruge o relatie, dar indoielile da.Ai mare grija!:*
DeeDee_4511 întreabă:
Mutubal întreabă: