Unii oameni nu stiu pe ce sa dea vina cand nu inteleg ceva. Am auzit oameni care considerau orientarea sexuala " o boala" sau o "modificare genetica/psihica", furia lui Dumnezeu, Sodoma si Gomora ....bla bla bla. Ca sa iti raspund cred ca este o nevoie sexuala inascuta. Fiecare are o astfel de predispozitie, pe care o descoperim definitiv la sfarsitul maturizarii sexuale. Daca te satisface un partener de acelasi sex nu este pentru ca societatea te-a influentat sa devii astfel ci pentru ca ai avut o inclinatie mai mare ( subconstienta initial, treptat acceptata) pentru asa ceva. In sfarsit, nu sunt atee cred in iubire iar ea are atat de multe forme ca nu poate fi judecata. Sper ca ti-am raspuns la intrebare.
Asta e un proces complex
1 sexul il determina tatal
2 atractia o determina cantatitea de hormoni in cauzul tau estrogen daca aveai si hormoni masculini mai multi erai lesbiana sau bisexuala
si te comportai ca un baiat, s-a demonstrat ca estrogenul schimba creierul deci si atractia sexuala si comportamentul uman, deci te nasti cu o orientare, nu in timp ea devine totul se hotareste in alea 6 saptamani primele din uter cati hormoni sunt secretati de catre creier
O sa-ti spun o chestie. Cica noi, oamenii, suntem de fapt bisexuali. Educatia pe care o primim de acasa (povestile de dragoste, religia, romane etc), ne orienteaza insa spre sexul opus. De ce? E vorba de supravietuirea speciei. Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca am deveni toti homo (sau 50%). N-am mai face copii, prin urmare specia ar fi in pericol de disparitie.
Asa se zice, ca ne nastem cu orientarea sexuala deja formata, si ca pe parcursul vietii ne-o dezvoltam. Eu zic ca unii isi schimba mentalitate si isi pun sa fie pe "invers". Nu stiu ce sa spun, dar oricum ar fi, in fata lui Dumnezeu este interzisa chestia asta.