Ok, eu vin cu o parere opusa celor de mai sus.
Sexul oral face parte dintr-o relatie obisnuita, d. p. d. v. al meu este ceva perfect normal.Atat timp cat este vorba de o relatie in care cei doi se respecta, se iubesc si au incredere unul in altul n-ar fi nici o problema.
Problema e la toata pustoaicele de 14-16 ani care fac oral la toti care cer, doar pentru a ramane virgine. Mi se pare o aberatie sa faci asta la 14 ani, nu esti pregatit pentru asa ceva, chiar daca in ziua de azi cica "Sunt matura!".Neah...nu exista.
Sexul oral reprezintă normalitatea în toate relaţiile mature şi bine sudate. Restul e can-can.
Este bun cand este dorit de ambele parti. Eu nu as putea sa-i cer unei fete sa-mi faca mie asta daca as stii ca nu o face cu placere.
Mie imi place savarina si as face asta oricand as putea.
Aberatie! Gura e facuta pentru a vorbi si minca, nu pentru a se umple cu altceva care e nelalocul lui.
Pro. consolideaza o relatie atata timp cat e facut intr'o relatie.
pe centura e cu totul altceva...
bafta
Bine...pai nu pot spune ca e ceva raw dar nici extraordinar de bun. Acum depinde de varsta si de partener adica:una e cand ai 19 ani si ii faci iubitului tau in care ai incredere si pe care il cunosti, alta e cand ai 14/15 ani si ii faci unui baiat dragut pe care abia l-ai intalnit da il placi...acum depinde de fiecare nu e obligatoriu poti sa ai o relatie serioasa si cu si fara sex oral
O scarba sa iti bage unu pl in gura? pai nu te respecta... puteti sa da-ti si stupid si orice... e o porcarie chestia asta sa iti bage prietenu pl in gura si apoi sa zica te iubesc? unde in gura?