| crazygirl6 a întrebat:

Ce credezi despre iubire?

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Flydream a răspuns:

E o himera iubirea.

| noob a răspuns:

Despre iubire...numai de bine.

| neutrino a răspuns:

Iubirea adevarata este ca si "fata morgana".

| Azµre a răspuns:

" Ce credeți despre iubire? "
Nimic, este instict.

| AliGab a răspuns:

"Daca dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător. Daca dragoste nu am, nimic nu sunt. Daca dragoste nu am, nimic nu-mi foloseste. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată."

| andrei1237 a răspuns:

Este un fenomen minunat.

| Voidwithin a răspuns:

Cred din iubire primim vointa sa muncim mai mult in caz ca ai copii sau pentru persoana iubita.

| mel24 a răspuns:

Iubire=****! si vb serios!

| food23 a răspuns:

E ceva ce poti simti la orice varsta. unii spun ca esti prea mic la 13 ani sa iubesti, dar nu este adevarat. din prima ta zi incepi sa iubesti cu adevarat [ parintii ]. iubirea e ceva ce simti si nu ar trebui sa isi bata nimeni joc de ea.

| MihaiDan97 a răspuns:

Ca nu mai exista.

| Loreley07 a răspuns:

Ca sa-ti spun cat mai clar, acest sentiment este foarte profund, total pur.Nu poti intelege iubirea decat daca o simti cu adevarat pe pielea ta si in teorie acest subiect "iubirea" este unul din cele mai complexe care nu poate fi a6tat de usor de explicat in cuvinte. Iubirea inseamna iertare, bunatate, intelegere si ea scoate mereu ceea ce este mai bun din noi.In concluzie dupa parerea mea iubirea este ceva minunat de nedescris.