si credeam ca nu gasesc mesaj mai haios la urma
Pai ce era sa zi bre? de parca te-ai duce cu colindul si te intreba care si cum suna cantarea..pe bune?
O zi buna
Dragoste s au sex pot face numai persoanele casatorite, esti tu in situatia asta? Adică esti casatorită?
Celibatarilor si celor divortati, le este interzis sa aiba parte de contacte sexuale? Exista cineva care a decis/hotarat asa ceva?
Dumnezeu a hotarît asta, i a si citeste Biblia.
Sunt ateu, eu citesc tratate stiintifice. Si in plus sunt divortat. Deci dupa biblie as avea voie sa-mi fac doar laba? sau nici aceea deoarece este considerat ca fiind pacat.
Nici aia
Nu crezi ca in conformitate cu teoria ta foarte multi oameni ar fi obligati sa traiasca degeaba? Sunt convins ca nu poti admite ca este INTERZIS SA INTERZICI. Nu ar strica sa reflectezi adica sa cugeti, sa meditezi asupra acestui deziderat.
Mai Cristi, asta era valabil pe vremea bunicii....Cati crezi ca respecta acest principiu?
Depinde de participantii, deoarece romanticii vor rosti cu totul alte cuvinte fata de cele rostite de sadomasochisti.
Depinde... spui c simti, ii poti face complimente...
In orice caz nu te vad in pat cu iubitul tau, si cu biletelul cu replicile invate aici.
Pai daca FACE (Nu stiu cum e posibil dar ma rog ) ) Intreaba-l cum reuseste asta. Aflam si noi lucruri noi. Iar daca FACETI el ar trebui sa ia initiativa, saaaau... cum a spus cineva mai jos: "A intrat"? ) Bafta
Pe bune puff pai cand faci dragoste te saruti si mai soptesti din gand in cand cal iubesti si bagi alintul tau dar nu stai acum la barfa si ala da din cur mai bagi si o gura de cafea nu?
Pai in timp ce el FACE DRAGOSTE ) tu poti sa il intrebi ce a facut azi , poti sa il intrebi de ce face singur dragoste cand ar putea sa te invite si pe tine sa face ti impreuna
1."Cand vine randul meu?"
2."Ma sufoci"
3."Ce fata de betoniera"
4."Coaie stau eu d-asupra ca tu esti gras"
5."Iti pute gura"
Anyella25 întreabă:
JustMeCata întreabă: