| viataeopoveste a întrebat:

Ce declaratie de dragoste va'r impresiona pe voi baieti? Ce va'r place sa auziti de la prietena voastra?

6 răspunsuri:
| EMAR a răspuns:

Probabil actul in sine este declarația suprema pentru unii dintre ei...

| AlexanderAdrian a răspuns:

"v-ar placea"

Mie unuia mi-ar placea sa-mi dovedeasca. Degeaba face ca o mata alintata "te iubi" daca nu o crede.

| Nedela_Alin-Cristian_1998 a răspuns:

Sincer,nici-o declaratie de dragoste,doar prin prezenta ei,de fiecare data m-ar impresiona pe mine,ca degeaba spui ca esti cel mai frumos,nu stiu ce,ca-l iubesti, ca e totul pentru tine, daca nu dovedesti.
In fine, eu mi-am spus ceea ce cred eu.
Te-am pupat, La revedere.

| Taracan a răspuns:

"Te iubesc pentru ca ai aparut in viata mea ca din senin iar cu privirea ta imi linistesti sufletul. Te iubesc pentru ca esti mereu acolo langa mine cand am nevoie de tine si imi dai putere sa lupt. Te iubesc pentru ca te doresc cu fiecare zi mai mult, te simt chiar si atunci cand nu esti langa mine. Te iubesc pentru ca iti pasa de mine si ai grija chiar daca eu uneori te mai supar, imi cunosti defectele si ma accepti asa cum sunt. Te iubesc pentru ca esti cel pe care las alege mereu dintre toti baieti din lume, daca esti langa mine nu mai am nevoie de nimic. Te iubesc pentru ca numai gandul ca peste inca cateva zile te voi intalni imi inunda trupul si sufletul de fericire, ai un suflet bun si stiu ca nu o sa renunti niciodata la mine. Te iubesc pentru ca esti asa cum mi-am dorit, iar buzele tale imi trezesc fantezii. Te iubesc pentru ca esti unicul si special pentru mine, ma surprinzi mereu si indiferent cat de tare te-as supara nu poti sta mult timp suparat pe mine si tot la mine te intorci. Te iubesc pentru ca esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat, nu pot renunta la tine si la iubirea ta chiar daca maine as muri. Te iubesc pentru ca esti nebunul care mi-a furat inima!"
Macar o parte din aceste cuvinte sa le aud de la iubita mea, m-ar impresiona cu adevarat.

| Dariusuu a răspuns:

Nu-mi trebuie nicio declaraţie de dragoste atâta timp cât o arată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De auzit, deja le-am auzit pe toate, ca fetelor le place sa se auda vorbind. Faptele conteaza, cuvintele sunt fas.