Pot spune ca sunt geloasa Si asta cam strica
Si cel mai mare defect al meu care de asemenea strica si el este incapatanare Sunt foarte incapatanata si fac numai ce vreau eu
Sunt guraliva, cicalitoare, orgolioasa si incapatinata! ce mai vrei mai mult de atat?
L-am iubit prea mult, asta mi-a apus cand ne-am despartit:ca am ajunsa sa il iubesc prea mult si ca le nu merita iubirea mea!
Orgoliul, gelozia, neincrederea, lipsa de comunicare, cicalitoare, vroiam sapetrec tot timpul cu el, ma suparam cand iesea cu prietenii lui, chair daca va vazusem deja in ziua respectiva cu el si am fost un an desprtiti dupa care ne-am impacat si am realizat amandoi lucrurile pe care le-am facut gresit in trecut. acum nu mai sunt geloasa, am chair foarte mare icnredere in el, nu ma supar cand iese cu prietenii lui, vorbim mai mult despre orice, am incredere in el. iar la orgoliu inca mai lucrez
Sunt orgolioasa si nu pot sa suport minciuna, din cauza asta m-am despartit de ultimul prieten(aveam 1 an jumate impreuna).
Gelozia, si sa intri in viata baiatului cu totul incepand sa ii dictezi ce sa faca si ce nu, sa faci urat de cate ori vrea sa isi spuna si el parerea...
sau mai pe scurt, ce tie nu iti place iubitului nu ii face...cam atat
succes...ca banuiesc ca ai un motiv daca intrebi>
Am fost prea bun si am fost luat de fraier
Al 2-lea defect ar fi lipsa de comunicare si al 3-lea e ca imi doream totul de la acea relatie, mam grabit, imi doream o relatie serioasa si nu am realizat ca ea nu era persoana potrivita